search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καταγγέλλει τον Τόνι Σφήνο για σεξιστική διαφήμιση

03.10.2018 16:09
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καταγγέλλει τον Τόνι Σφήνο για σεξιστική διαφήμιση - Media

Η διαφήμιση του «11880» με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τόνι Σφήνο, προκάλεσε αντιδράσεις από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής.

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συλλόγου καταγγέλλει την «άθλια, σεξιστική αλλά πρωτίστως προσβλητική για το γυναικείο φύλλο, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και επαγγελματική υπόσταση, διαφήμιση του «11880» που προβάλλεται στα τηλεοπτικά κανάλια», προσθέτοντας ότι θα προβεί «σε όλες τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες».

Το διαφημιστικό σποτ δείχνει τον Τόνι Σφήνο σε ρόλο φαρμακοποιού, που έχει ταμπέλα «επιστρέφω αμέσως» αν και διανυκτερεύει. Έχοντας κλείσει το φαρμακείο, ο Τόνι Σφήνος δίνει φιλιά σε μια πελάτισσα στα μέρη που υποστηρίζει ότι πονάει.

Εξω περιμένουν πελάτες εμφανώς μεγαλύτερης ηλικίας και παρακολουθούν τη σκηνή, με έναν εξ’ αυτών να λέει: «Όλοι ζούμε, αλλά πώς ζούμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36