search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Πέντε Αστέρια: «Ο Μοσκοβισί έχει ειδικευθεί στο να προσβάλει τους Ιταλούς»

03.10.2018 20:29
Μοσκοβισί: Μιλάμε για κατάργηση και όχι αναβολή της περικοπής των συντάξεων - Media

 

Στις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με τον οποίο η ιταλική κυβέρνηση είναι σαφώς ξενοφοβική και ευρωσκεπτικιστική, απάντησαν τόσο το κίνημα Πέντε Αστέρων, όσο και της Λέγκα.

«Ο Μοσκοβισί έχει ειδικευθεί στο να προσβάλει τους ιταλούς. Πρώτα με τις άτοπες και ανεύθυνες δηλώσεις των περασμένων ημερών, που συνέβαλαν στο να εκνευρίσουν τις αγορές. Και στην συνέχεια, με τον προπηλακισμό του κοινοβουλίου και του 60% και πλέον των ιταλών, που στηρίζει την δράση της κυβέρνησής μας», τονίζει το κίνημα Πέντε Αστέρων.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι, προσθέτει ότι « ο Μοσκοβισί μιλά χωρίς να υπάρχει αντικείμενο, από την στιγμή που στην Ιταλία δεν υπάρχει ρατσισμός η ξενοφοβία, αλλά, επιτέλους, μια κυβέρνηση των πολιτών που μπλόκαρε τους δουλέμπορους και έκλεισε τα λιμάνια στους παράνομους μετανάστες». «Έχουμε βαρεθεί τους προπηλακισμούς που προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Παρίσι», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18