search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:54
MENU CLOSE

ΤΕΙ Σερρών: «Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα»

04.10.2018 05:38
ΤΕΙ Σερρών: «Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα» - Media

 

«Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα» κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ πατέρας μιας από τις φοιτήτριες «θύματα» του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταθέσει στη Δικαιοσύνη για το θέμα. 

«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο» δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας. «Δεν ήταν μονό η δίκια μου, είναι τόσα παιδιά… 250 ευρώ το μάθημα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Σπύρος επιβεβαίωσε ότι είχαν γίνει καταγγελίες και παλαιότερα, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα για τη δίωξη του καθηγητή. «Χρόνια γινόταν αυτό» σημείωσε. «’’Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι’’ οι πάντες το ξέρανε, και η Θεσσαλονίκη και όλοι το ξέρανε» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δήλωσε δε, ότι ο καθηγητής διδάσκει 20 χρόνια στο ΤΕΙ Σερρών, αλλά διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει από πότε άρχισε να παίρνει «μίζες». 

Ο πατέρας της κοπέλας είπε μάλιστα ότι στο θέμα εμπλέκεται και φροντιστήριο. «Πήγε να τον ρωτήσει γιατί δεν την περνάει, γίνονταν μέσω φροντιστηρίου όλα ‘’πρέπει να πας στο φροντιστήριο’’» ανέφερε.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:54