search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Μεταφορικό ισοδύναμο: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις νησιωτικές επιχειρήσεις

04.10.2018 06:24
Μεταφορικό ισοδύναμο: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις νησιωτικές επιχειρήσεις - Media

 

Ανοίγει σήμερα Πέμπτη 04/10/2018 η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου ΜΙ (www.metaforikoisodynamo.gr) ώστε να υποδέχεται τα παραστατικά για τη χρηματοδότηση των νησιωτικών επιχειρήσεων που είναι δικαιούχοι του μέτρου.  

Οι επιχειρήσεις των νησιών μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά παραστατικά (τιμολόγια, κ.ά.), που αποδεικνύουν τα έξοδά τους για τη μεταφορά από και προς το νησί, αγαθών και υλικών, για το διάστημα Ιούλιος 2018- Σεπτέμβρης 2018.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 10/11/2018, ενώ η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεων, μετά την οριστικοποίηση υποβολής από κάθε επιχείρηση, και τον τυπικό έλεγχο από τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας ΕΦΕΠΑΕ.

Σημειώνεται ότι το οικονομικό αντιστάθμισμα του μέτρου για τις νησιωτικές επιχειρήσεις, θα υπολογίζεται ξεχωριστά για κάθε παραστατικό πληρωμής μεταφοράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:50