search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:14
MENU CLOSE

Τομ Χανκς για τα περί συμμετοχής του σε εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Διπλωματίας: Είναι όλα ψέματα! 

04.10.2018 09:08
Τομ Χανκς για κορωνοϊό: «Ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν» - Media

 

Ένα σημαντικό μήνυμα στους «φίλους του στην Ελλάδα» έστειλε ο δημοφιλής φιλέλληνας Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και κατήγγειλε μέσω Twitter ότι το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας ψεύδεται αναφορικά με την παρουσία του άνδρα της σε εκδήλωσή του. Το ίδιο έκανε και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον,

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα, κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς σε ανάρτησή του και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν». 

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχει κανένας φορέας που να ονομάζεται Tom Hanks Management και οποιαδήποτε δική μου υπογραφή σε συμβόλαιο δήθεν συμφωνίας είναι προϊόν πλαστογραφίας», συμπληρώνει ο πολυαγαπημένος ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, η Ρίτα Γουίλσον ανέφερε σε δική της ανάρτηση πως ο ηθοποιός δεν προβλέπεται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα πως η πρόσκληση είναι αναληθής και ότι πρόκειται περί απάτης. Η σύζυγος του Χανκς δημοσίευσε μάλιστα τη σχετική πρόσκληση όπου αναφέρεται το όνομα του συζύγου της, αναλυτικά οι ομιλητές και ο χώρος της εκδήλωσης.

Επίσης, σε ξεχωριστή αναφορά που κάνει η Ρίτα Γουίλσον προς το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ψέμα, το Ιδρυμα απαντά ότι «πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση» και ότι έχει υπογραφεί συμβόλαιο με τον Τομ Χανκς το οποίο η σύζυγος του ηθοποιού καλεί να δοθεί στη δημοσιότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33