search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:44
MENU CLOSE

Nomads: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 (Photos)

04.10.2018 09:39
«Nomads»: Όνομα - έκπληξη για την παρουσίαση της εκπομπής - Media

 

Πέρασαν από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για να συμμετέχουν στον καινούργιο κύκλο του Nomads. 

Ποιοι είναι αυτοί, λοιπόν, που τους επόμενους μήνες, είτε ως Κροκόδειλοι, είτε ως Λεμούριοι θα περνούν διάφορες δοκιμασίες, προσπαθώντας να επιβιώσουν στην αφρικανική νήσο; 

Με αλφαβητική σειρά οι διαγωνιζόμενοι είναι οι εξής:

Μάριος Ακριβόπουλος

43 ετών –Αγρότης, Πωλητής Λαϊκής Αγοράς

Παλατίτσια Βέροιας

Από την παραγωγή στην κατανάλωση. Ο Μάριος καλλιεργεί τα χωράφια του στη Βέροια και τα προϊόντα του τα πουλάει σε πάγκο, στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

Διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, του Ιλαρίωνα. Αυτός του ζήτησε να έρθει στο Nomads και ο Μάριος, ως ο ήρωάς του, φτάνει ως την Μαδαγασκάρη για να τον κάνει περήφανο.

Η λαϊκή αγορά του έμαθε να είναι επικοινωνιακός, δραστήριος και να είναι καλός ακροατής. Παραδέχεται πως λόγω ηλικίας ίσως υστερεί στα αγωνίσματα αλλά η εμπειρία και το μυαλό του θα τον οδηγήσουν στη νίκη.

Το Nomads είναι για αυτόν μια ευκαιρία να πετάξει για λίγο το hands free και να μην ακούει τον ήχο του κινητού του, που χτυπάει ασταμάτητα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

28 ετών- Μοντέλο

Kρήτη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μοντέλο. Έχει λάβει μέρος σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντική στιγμή στην πορεία της στο μόντελινγκ, θεωρεί την φωτογράφισή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, σε video clips, έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Από το 2016 διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube με tips ομορφιάς.

Έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ αλλά η μεγαλύτερή της αγάπη είναι η σκυλίτσα της, η Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να ανακαλύψει τον εαυτό της μακριά από τις ανέσεις της και την καλή ζωή αν και στο πίσω μέρος του μυαλού της, όπως λέει, βρίσκεται και η νίκη.

Περιμένει από τους συμπαίκτες της να της συμπεριφέρονται καλά γιατί αν δε συμβεί αυτό, δηλώνει πως από ομαδική μπορεί να γίνει ατομική… βόμβα.

Τραϊάνα Ανανία

29 ετών –Τραγουδίστρια, Ηθοποιός

Αθήνα

Η Τραϊάνα Ανανία ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική. Το 2011 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» και πέρασε με άριστα τις εξετάσεις της στο Υπουργείο Πολιτισμού ως ηθοποιός.

Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσω της συμμέτοχής της στην καθημερινή σειρά του AΝΤ1, «Συμμαθητές», με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ίρις. Η καριέρα της στο τραγούδι άρχισε το 2013 όταν συνεργάστηκε πρώτη φορά με τους ONIRAMA. Έκτοτε ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες. Το 2017-2018 κυκλοφόρησε δύο digital singles, το «Όταν θα φύγω» και το «Αρκεί να θες» μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει επιλέξει τα κοντά μαλλιά γιατί θέλει να προσέχει πού σπαταλάει τον χρόνο της.

Το Nomads είναι για αυτήν μια ευκαιρία να αναζητήσει κομμάτια του εαυτού της έξω από την τέχνη κι όπως λέει. Αν είναι η νικήτρια, αυτό θα σημαίνει πως έχει σκοτώσει πολλές από τις φοβίες της.

Χρήστος Βασιλόπουλος

40 ετών – Ηθοποιός

Λος Αντζελες

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική τα έκανε στην Ελλάδα. Πριν από 9 χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία στη χώρα και να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στο Λος Άντζελες. Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει 7 ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και τηνν Underarmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Επίσης, συμμετείχε σε 7 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και 6 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Ο Χρήστος είναι ίσως ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή και το πρόσωπο του για το video game Metal Gear Solid 5:The Phantom Pain.

Αθλείται από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Έκανε για αρκετά χρόνια πόλο, έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo, ενώ τώρα προπονείται στο Brazilian Jiu jitsu.

Το Nomads για εκείνον είναι άλλη μία εμπειρία. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον φοβίζει και νίκη για αυτόν είναι να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Δημήτρης Γιαλαμάς

28 ετών – Ιδιοκτήτης Sport Café

Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης είναι ιδιοκτήτης Sport Café στην Θεσσαλονίκη. Έπαιζε για χρόνια ποδόσφαιρο και αγαπάει την κολύμβηση και τα extreme sports.

Δηλώνει εγωιστής, ειλικρινής και μεθοδικός. Θεωρεί ότι είναι ακομπλεξάριστος και τρελός. Του αρέσει να ρισκάρει και να νικάει. Έχει αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για αυτές στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Δήλωσε συμμετοχή γιατί βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια στην καθημερινότητά του και τo Nomads το βλέπει χαλαρά, όπως άλλωστε, και την ίδια την ζωή.

Ως φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, αν τύχει και κερδίσει, εκεί θα αφιερώσει τη νίκη του. Motto του, το «όλα Good».

Σίσσυ Ζουρνατζή

28 ετών – Instagrammer

Θεσσαλονίκη

Η Σίσσυ Ζουρνατζή μένει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram. Ο προσωπικός της λογαριασμός μετράει πολλές χιλιάδες ακόλουθους. To Instagram μπήκε τυχαία στη ζωή της γιατί ταίριαξε, όπως λέει, στην προσωπικότητά της. Είναι άμεσο και διαδραστικό και της δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεται σκέψεις και προτάσεις που αφορούν στο στιλ.

Έπαιζε για 9 χρόνια volley ώσπου το άφησε για να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις. Από τότε έχει κρατήσει το ομαδικό πνεύμα και την αγάπη για την άσκηση. Δεν της αρέσουν τα γυμναστήρια και προτιμάει τη γυμναστική στη φύση και τα extreme sports.

Έχει σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοικονομική Διοίκηση, κάτι με το οποίο δεν ασχολήθηκε ποτέ, ενώ το 2010 στέφθηκε Star Πελοπόννησος.

Είναι εκκεντρική και ατίθαση και της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στη ζωή και την εμφάνισή της. Νιώθει ότι επικοινωνεί περισσότερο με τους άντρες και λιγότερο με τις γυναίκες, που παραδέχεται ότι είναι γκρινιάρες και παράξενες.

Μπαίνει στο Nomads γιατί «θέλει να μπει στο μάτι των haters».

Άλεξ Καββαδίας

Τραγουδιστής

Ηλιούπολη

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ένας αγγλόφωνος ποπ – ροκ καλλιτέχνης που ζει στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ, όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, από γονείς Έλληνες.

Υπήρξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Με τον Άλεξ στα φωνητικά, οι Matisse ήταν υποψήφιοι για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards. Το 2014, ο Άλεξ Καββαδίας άνοιξε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή-σύμβολο της Κρήτης, τον Ψαραντώνη.

Ο Άλεξ, πέρα από τη μουσική, σε καθημερινή βάση ασχολείται σε στελεχικό και οργανωτικό επίπεδο με τον Αθλητικό Σύλλογο, «Άθλος Ηλιούπολης» στον οποίο είναι Αντιπρόεδρος. Αθλείται συστηματικά και, όπως χαρακτηριστικά λέει, «μπορεί να τρέχει σαν κοτόπουλο αλλά δεν κουράζεται ποτέ».

Αν θα του λείψει κάτι, όσο θα βρίσκεται στο Nomads, αυτό θα είναι η μητέρα του. Δευτερευόντως, το μαξιλάρι του.

Μαριάννα Καμαρωτάκη

34 ετών – Προπονήτρια cross training

Γλυφάδα

Η Μαριάννα Καμαρωτάκη έχει καταγωγή από την Κρήτη και είναι προπονήτρια Cross Training. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Αισιόδοξη, ανεξάρτητη, παρορμητική και αυθόρμητη δηλώνει ότι έχει «μούρλα» για αυτά που αγαπάει. Αν και έχει έντονη προσωπικότητα, προτιμάει να δίνει κίνητρο στους ανθρώπους κι όχι να διατάζει.

Της αρέσει να συνεργάζεται με ανθρώπους που είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους.

Πάντα ήθελε να ζήσει μια περιπέτεια στην παραλία και το Nomads είναι γι’ αυτήν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Έχει μεγάλη αδυναμία στο σκυλάκι της και στον πατέρα της.

Δημήτρης Κουκουρίκης

39 ετών – Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας

Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Κουκουρίκης γεννήθηκε στην Βέροια και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκιδική.

Ως αυτοδημιούργητος άντρας, ο Δημήτρης γνωρίζει καλά πως όταν ακολουθείς με πάθος τα όνειρά σου, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή. Εργάζεται από 16 ετών και μέχρι τα 25 του, κατάφερε να γίνει ιδιοκτήτης. Στα 35 του γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, την σύζυγο του, Νάταλι, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μαρία-Λουίζα και τον Μιχαήλ-Άγγελο που είναι δίδυμα.

Εργάζεται σκληρά όλο το καλοκαίρι και τον χειμώνα ταξιδεύει και ανανεώνεται κάνοντας αυτά που του δίνουν ενέργεια. Ανάμεσα σε αυτά η pilates και η yoga.

Στην ζωή δεν ακολουθεί καμία στρατηγική. Μόνο το ένστικτό του. Συνταγή επιτυχίας για αυτόν είναι το “go with the flow”.

Αθηνά Κωστοπούλου

22 ετών – Αθλήτρια Χειροσφαίρισης

Θεσσαλονίκη

Η Αθηνά Κωστοπούλου είναι διεθνής αθλήτρια του handball και τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μέλος της Eθνικής Oμάδας. Επίσης, είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ασχολείται και με τον χορό. Διάλεξε τους latin χορούς γιατί μέσω της τεχνικής τους, βελτιώνει την ευλυγισία της στο handball.

Έχει μάθει να λειτουργεί μέσα σε ομάδα και γνωρίζει πάντα ποιος είναι ο ρόλος της σε αυτήν. Δεν ξεχνάει, όμως, ποτέ τους στόχους της, στους οποίους είναι προσηλωμένη.

Στο Nomads θέλει να ξεπεράσει τα όριά της και αν και πιστεύει στον εαυτό της, θέλει να «κρατάει μικρό καλάθι».

Δηλώνει ερωτευμένη με το φαγητό και με τις σπεσιαλιτέ του πατέρα της.

Δημήτρης Μαρμαράς “Dimar”

35 ετών – Old School Barber

Πάφος

Ο Δημήτρης Μαρμαράς είναι ένας Old School Barber που διώχνει όποιον πελάτη του ζητάει να του ξυρίσει τα γένια.

Είχε ξεκινήσει σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία τις οποίες άφησε στη μέση όταν κατάλαβε πως δεν είναι ο εαυτός του. Ανακάλυψε τυχαία το ταλέντο του στην κομμωτική όταν κούρεψε έναν φίλο του κι έφτιαξε έναν χώρο μόνο για άντρες πελάτες στην Πάφο.

Του αρέσουν τα θαλάσσια σπορ και το Motocross, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες ασχολείται με το Cross Fit.

Αγαπά την πρόκληση σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο καθώς και την ανεξαρτησία. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που βάζουν «ταμπέλες» και εκτιμά την αυθεντικότητα.

Στην Μαδαγασκάρη φαντάζεται τον εαυτό του να ηγείται καθώς, όπως λέει, δεν έχει μάθει να είναι follower. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ως ο νικητής του Nomads.

Mike

25 ετών – Τραγουδιστής

Αθήνα

O Mike είναι τραγουδιστής και στιχουργός. Ανήκει στη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει στο ενεργητικό του μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες. Ξεκίνησε ως ράπερ.

Αν και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις καταδύσεις από βατήρα, κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα, αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο και να ασχοληθεί με την μουσική. Συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι, «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», στο οποίο συνεργάστηκε με την Demy.

Το πρώτο solo single του ήταν το «Εμμονή» και ακολούθησαν οι συνεργασίες του με την Άννα Βίσση στο remake της επιτυχίας της «Το Απόλυτο Κενό» αλλά και με την Ελένη Φουρέιρα στο «Τι Κοιτάς».

Οι καταδύσεις από βατήρα του έχουν μάθει, όχι μόνο να συνεργάζεται με τους ανθρώπους, αλλά και να συγχρονίζεται μαζί τους για έναν τελικό στόχο.

Είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα πως το Nomads θα τον φέρει κοντά σε τόσους διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Το μόνο που δε θα του λείψει στο Nomads είναι η μουσική γιατί την έχει πάντα στην καρδιά του.

Γρηγόρης Μόργκαν

39 ετών – Μουσικός

Λος Άντζελες

Ο Γρηγόρης Μόργκαν ζει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και είναι ντράμερ στο συγκρότημα BARB WIRE DOLLS. Ο πατέρας του είναι Αμερικανός ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογράφησης με το συγκρότημά του. Όταν δεν βρίσκεται σε περιοδεία, είτε στην Αμερική είτε στην Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα.

Είναι λάτρης του surfing και ταξιδεύει συχνά, αναζητώντας τα σωστά κύματα. Έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ μέχρι τα 25 του χρόνια.

Θεωρεί πως είναι ανοιχτόμυαλος και προσαρμοστικός και αναζητά την αυθεντικότητα στους ανθρώπους.

Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του και δεν διστάζει να βγει μπροστά, αν χρειαστεί, για το καλό των γύρων του.

Είναι χορτοφάγος εδώ και 2 χρόνια και πιστεύει στη δύναμη του μυαλού. Ο διαλογισμός και η Yoga θεωρεί πως θα του φανούν χρήσιμα στις «δύσκολες» στιγμές του Nomads.

Αννίτα Ναθαναήλ

50 ετών – Επιχειρηματίας

Αθήνα

Η Αννίτα Ναθαναήλ σπούδασε Σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο. Μιλάει 5 γλώσσες. Υπήρξε παρουσιάστρια των τηλεοπτικών σταθμών AΝΤ1 και του SevenΧ.

Το 2000 γνώρισε τον Αμερικανό, πρώην επαγγελματία πολίστα, Κρις Χάμπερτ. Παντρεύτηκαν κι έχουν δύο έφηβες κόρες. Με τον σύζυγό της έχουν ιδρύσει μια εταιρεία επισκευής Smartphones και PCs. Η ίδια λάνσαρε πέρυσι τη δική της σειρά αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Η οικογένεια είναι πρώτη προτεραιότητα για την Αννίτα Ναθαναήλ. Στο άκουσμα του Nomads οι κόρες της είχαν μία και μόνο αντίδραση: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας». Όσο θα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, ξέρει πως τα παιδιά της θα είναι σε καλά χέρια, όπως λέει, εκείνα του συζύγου της.

Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο, ενώ ήταν πεζή το ’89, στο Παρίσι, ήταν η στιγμή που της απέδειξε πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Για την ίδια η εμπειρία του Nomads είναι μια ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ζωντανή. Θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς, όπως λέει, η ψυχή δεν έχει ηλικία. Θέλει το Nomads να είναι η καλύτερη ιστορία που θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της. Άλλωστε την γοήτευαν πάντα οι ιστορίες επιβίωσης, τις οποίες μελετάει εδώ και χρόνια.

Είναι φυσιολάτρης κι ένα από τα χόμπι της είναι να μαζεύει μανιτάρια στο βουνό. Η μεγάλη της αγάπη όμως, είναι η θάλασσα και οι ελεύθερες καταδύσεις σε μεγάλο ή μικρότερο βάθος είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Αλέξανδρος Σήαρς

25 ετών – Προπονητής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης

Αθήνα

Ο Αλέξανδρος Σήαρς έχει σπουδάσει Αθλητικές Επιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο, κι έχει διακριθεί με την ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου του Bangor. Ο πατέρας του είναι Αμερικανός.

Εργάζεται ως Προπονητής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης και με τη βοήθειά του, επαγγελματίες και μη αθλητές, καταφέρνουν να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους στο άθλημα με το οποίο ασχολούνται. Τα τελευταία 5 χρόνια μπήκε στη ζωή του η Καλλισθενική Γυμναστική.

Αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς προπόνηση. Έχει ασχοληθεί με την ορειβασία, την άρση βαρών, τον στίβο, το cross fit και το American Football.

Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι ο σκύλος του, ο Ντ’ Αρτανιάν. Απέκτησε πτυχίο Εκπαίδευσης Σκύλων μόνο και μόνο για να τον εκπαιδεύσει σωστά και θεωρεί πως είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στο κατοικίδιό του.

Δηλώνει λάτρης της φύσης, οργανωτικός, κοινωνικός και τολμηρός. Έχει μάθει να λειτουργεί με πρόγραμμα και το Nomads είναι για αυτόν μία μεγάλη πρόκληση.

Τόνια Σολανάκη

31 ετών – Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης

Χανιά

Η Τόνια Σολανάκη είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Αθηνών, με πτυχίο ναυαγοσωστικής, Massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση.

Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες. Έχει κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αγωνίζεται στην Α1 γυναικών στο πρωτάθλημα πόλο στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν, με την ομάδα Club Esportiu Mediterrani της Βαρκελώνης, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και αναδείχθηκε 2η σκόρερ. Το 2013 αγωνίστηκε με την ομάδα του Sydney, Balmain Tigers.

Η Τόνια νιώθει πιο άνετα μέσα παρά έξω από το νερό. Είναι μια γνήσια Κρητικιά και αυτοχαρακτηρίζεται κοινωνική και προσιτή. Δηλώνει αυθόρμητη και παρορμητική, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαίου, στοιχεία που την καθιστούν απαραίτητη σε μια ομάδα.

Μέσω του Nomads, η Τόνια θέλει να κάνει περήφανους, τους αγαπημένους της ανθρώπους που θα την παρακολουθούν από την Κρήτη.

Κάτια «Τίνκερμπελ» Τσόβγκαν

29 ετών – Πρωταθλήτρια Muay Thai

Αργυρούπολη

Η Κάτια Τσόβγκαν γεννήθηκε στην Ουκρανία. Όταν ήταν 5 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της σε χωριό των Χανίων. Αν και έχει την Κρήτη στην καρδιά της, πλέον ζει στην Αθήνα. Όταν ήταν 7 ετών μπήκε στη ζωή της ο στίβος. Συμμετείχε σε πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές θέσεις και μετάλλια. Το 2004 την επέλεξαν ως μια από τις καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς και μάλιστα ήταν μια από τις λαμπαδηδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Το 2012 μπήκε στην ζωή της, το Muay Thai. Ξεκίνησε τις προπονήσεις από περιέργεια και το ερωτεύτηκε. Με πείσμα, πίστη και υπομονή, ξεπέρασε τον εαυτό της και πλέον έχει αφιερώσει την αθλητική της καριέρα και τη ζωή της στην πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης, όπου έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Από τις αρχές του 2018 είναι υπεύθυνη ανάπτυξης στο τμήμα Muay Τhai Kατά της βίας κατά των γυναικών και κατά του παιδικού bullying στην Ελλάδα. Η Κάτια Τσόβγκαν συνδυάζει το Muay Thai με το fitness. Δύναμη και θηλυκότητα σε μια πολεμική τέχνη που κερδίζει κάθε μέρα νέες φίλες.

Η ξανθιά Tinker Bell, όπως είναι το ψευδώνυμό της, που στο ρινγκ μεταμορφώνεται σε πολεμίστρια, δηλώνει έτοιμη να αφήσει για λίγο την αγαπημένη της πολεμική τέχνη και τους αθλητές της για να ζήσει στο έπακρο την πρόκληση του Nomads.

Δήμος Χαριστέας
35 ετών – Γυμναστής, πρώην Ποδοσφαιριστής

Σέρρες

Ο Δήμος, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ασχολείται με τον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τον Άρη ενώ έχει φορέσει, επίσης, τις φανέλες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Διαγόρα Ρόδου, της Νίκης Βόλου και της Kickers Offenbach. Είναι ο μικρός αδελφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Χαριστέα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στα γήπεδα και τις αλάνες.

Το ποδόσφαιρο του δίδαξε πολλά για τη ζωή και τους ανθρώπους, αν και στα 27 του, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αναγκάστηκε να το αφήσει. Από τότε εργάζεται ως γυμναστής.

Ζει μόνος του από 16 ετών και αυτό, όπως λέει, τον έχει κάνει αγωνιστή. Στη ζωή του πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η γυμναστική και ο σκύλος του, ο Black.

Ανταγωνιστικός και εξωστρεφής, ξέρει να παίζει ομαδικά και να κερδίζει.

Νίκος Χουλιάρας

38 ετών – Ιδιοκτήτης Μini Market

Κερατσίνι – Πειραιάς

Ο Νίκος Χουλιάρας είναι ιδιοκτήτης Mini Market στο Κερατσίνι και τα Σαββατοκύριακα εργάζεται ως υπεύθυνος σε νυχτερινό κλαμπ.

Μεγάλωσε με την γιαγιά και τον παππού που του έδωσαν τα πάντα. Τους έχασε όταν ήταν 21 ετών κι από τότε παλεύει μόνος του.

Με την πρώην σύζυγό του απέκτησαν μία κόρη. Σήμερα, η Μαρία είναι 8 ετών και o Nίκος δεν χάνει ούτε λεπτό από τον χρόνο που μπορεί να περνάει μαζί της.

Είναι αθλητικός τύπος. Από μικρός παίζει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Έχει πολύ καλή σχέση με τη θάλασσα. Κάνει καταδύσεις και κολύμπι κι όταν έχει χρόνο ψαρεύει με ψαροντούφεκο.

Από μικρός έχει μάθει να είναι πολύ αυστηρός ως προς τους στόχους του. Είναι εγωιστής, υπομονετικός και κοιτάζει προς τα εκεί που θέλει να πάει.

Το πιο δύσκολο πράγμα για τον Νίκο Χουλιάρα σε αυτόν τον πλανήτη είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Κατά τ’ άλλα, δηλώνει πως τίποτα δεν τον τρομάζει στο Nomads. Αντίθετα, όπως λέει, το Nomads θα τρομάξει από αυτόν.

Τέλος, το εισιτήριο πήρε τελικά κι ο Δημήτρης Κοργιαλιάς με σκοπό να αποδείξει ότι είναι Nomad!

Την επόμενη βδομάδα λοιπόν, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ο Σάββας Πούμπουρας με τον Γιώργο Λέντζα θα παρουσιάσουν επίσημα τους είκοσι παίκτες και το Nomads θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μεταφέροντας στους τηλεθεατές τους αγώνες και τις προσπάθειές τους να παραμείνουν εκεί όσο περισσότερο καιρό γίνεται…!

Πηγή: newsit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40