search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Εμφανώς εκνευρισμένη η Αθηναΐς Νέγκα με την Τίνα Μεσσαροπούλου: Δημοσίευσε τα sms που αντάλλαξαν (Photos)

04.10.2018 10:08
Εμφανώς εκνευρισμένη η Αθηναΐς Νέγκα με την Τίνα Μεσσαροπούλου: Δημοσίευσε τα sms που αντάλλαξαν (Photos) - Media

 

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Αθηναΐς Νέγκα με την Τίνα Μεσσαροπούλου σχετικά με τον τρόπο που τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο «κόψιμο» της εκπομπής που ετοιμάζει η πρώτη.

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της, συνοδεύοντάς τη με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τινας Μεσσαροπουλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ράδιο, εφημερίδα κ τηλεόραση ,αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει ,αν δεν άρεσα σε κάποιον ,είναι σκληρό -πέρα από πλάκα -να το γράφει κ να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει . Είμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής κ εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι εμένα τι με ταράζει ;ποιον αφορά επίσης το ο τι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον κ με έκοψε ;»την ευχαριστώ πάντως στάζει καλοσύνη ,στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω ,γράφουμε κ κάτι «καλούτσικο» δίπλα στο σκληρό !cheers που λένε κ οι Άγγλοι» έγραψε εμφανώς δυσαρεστημένη.

Μάλιστα, η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε τα σχετικά sms που είχε ανταλλάξει με την Τίνα Μεσσαροπούλου και στα οποία η πρώτη αστειευόταν σε αρκετά σημεία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32