search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:43
MENU CLOSE

«Με βλέπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, θυμώνει και με έβαψαν μελαχρινή» (Video)

04.10.2018 11:46
«Με βλέπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, θυμώνει και με έβαψαν μελαχρινή» (Video) - Media

 

Για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Μαριχουάνα Stop» που πρόκειται να ανεβεί στο θέατρο αλλά και για τις παλιές κινηματογραφικές της επιτυχίες μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα κάποια άγνωστα παρασκήνια από εκείνη την εποχή.

Ένα από αυτά αναφέρεται στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη δυσανασχέτησή της όταν την αντίκρυσε στις πρόβες της ταινίας «Το πιο λαμπρό αστέρι» όπου η Μαρία Ιωαννίδου θα υποδυόταν την αρραβωνιαστικιά του Δημήτυρη Παπαμιχαήλ.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχα πολύ καλές σχέσεις. Έπαιξα σε μία μόνο ταινία, ήμουν μαθήτρια ακόμα, στο Πιο Λαμπρό Αστέρι. Εγώ ήμουν καστανή τότε. Με βοηθάει ο Σειληνός και οι άλλοι που με πίστευαν, να κάνω την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ. Με βλέπει η Αλίκη, θυμώνει και ακούω στο καμαρίνι να λέει στον Καραγιάννη: «Σας έχω πει ότι στις ταινίες μου άλλη ξανθιά δεν θα παίξει ποτέ! Η ξανθιά των ταινιών μου θα είμαι εγώ! Βάψτε την»! Και με βάφουν καταμελάχρινη που δεν μου πηγαίνει καθόλου. Κλάματα εγώ! Ήταν σκληρή επαγγελματίας γι’ αυτό έκανε τόσο μεγάλη καριέρα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στη Ρένα Βλαχοπούλου είπε: «Η Ρένα ήταν δύσκολη. Έχω φάει καρπαζιά από τη Ρένα Βλαχοπούλου γιατί δεν ήμουν συνεπής, σαν παιδί κι εγώ που ήμουνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:42