search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:44
MENU CLOSE

Φρίκη με τον «Χάνιμπαλ Λέκτερ» στη Ρωσία (video & Photos)

04.10.2018 13:02
Πώς να φτιάξετε λίπασμα για τα φυτά σας από το κέλυφος των αυγών - Media

 

Αποτροπιασμό στη ρωσική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας ενός νεαρού από έναν 22χρονο και μια 12χρονη, που διαμέλισαν το θύμα και μαγείρεψαν μέλη του, για να τα φάνε.

Το…κακό έγινε σε χωριό κοντά στην Αγία Πετρούπολη, όπως ομολόγησε ο 22χρονος παιδεραστής κανίβαλος, που αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το κορίτσι, προτού συνεργαστούν στη συνέχεια στη δολοφονία και τον διαμελισμό του θύματος.

Το ζευγάρι των κανιβάλων φέρονται να σκότωσαν με τσεκούρι τον ηλικίας 21 ετών Αλεξάντερ Πόποβιτς και να μαγείρεψαν το μυαλό του. Το κομμένο κεφάλι του βρέθηκε μέσα σε έναν φούρνο σε διαμέρισμα του χωριού Νοβίνκα, περίπου 100 χλμ μακριά από την Αγία Πετρούπολη, όπου ζούσε το θύμα.

 

 

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας και η 12χρονη συνελήφθησαν, αφού προσπάθησαν προηγουμένως να βάλουν φωτιά στο διαμέρισμα, όπου έμεναν ως υπενοικιαστές.

Η 12χρονη είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα μέρες από το σπίτι της στο Σότσι, αλλά οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της αν και παραμένει θολό το τοπίο σχετικά με τη γνωριμία του κοριτσιού με τον παιδεραστή κανίβαλο.

Η αστυνομία είπε ότι το ζευγάρι έκοψε το κεφάλι και τα χέρια του θύματος, η σορός του οποίου έφερε ίχνη από τσεκούρι ενώ είχαν αφαιρεθεί η καρδιά και τα εντόσθιά του. Περίοικοι είδαν καπνούς να αναδίδονται από το διαμέρισμα και το ζευγάρι να πηδά από το παράθυρο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο 22χρονος κανίβαλος αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για δολοφονία και διαμελισμό σορύ που επισύρουν ποινή δεκαπενταετούς κάθειρξης, αλλά και για παιδεραστία. Από την άλλη, η 12χρονη οδηγήθηκε σε αναμορφωτήριο στην Αγία Πετρούπολη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:44