search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:34
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ ακροδεξιάς ρητορικής για το Μακεδονικό από τον Γεωργιάδη

04.10.2018 13:45
ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ ακροδεξιάς ρητορικής για το Μακεδονικό από τον Γεωργιάδη - Media

«Σε ένα νέο ρεσιτάλ ακροδεξιάς ρητορικής προέβη σήμερα, στη συνέντευξή του στον ρ/σ News24/7, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης» αναφέρει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής: «Αφού πρώτα αρνήθηκε ότι η κ. Σπυράκη ήταν απεσταλμένη του κ. Μητσοτάκη, με το πολύ πειστικό επιχείρημα ότι… του το αρνήθηκε η ίδια, δήλωσε ξεκάθαρα ότι «αν δεν περάσει η παρούσα συμφωνία, περίπτωση να υπάρξει στα επόμενα 50 χρόνια δεν υπάρχει».

»Επανέλαβε, δηλαδή, ως αντιπρόεδρος της Ν.Δ., τη θέση που έχει ο ίδιος, από τότε που ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ.

»Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο έστειλε την κ. Σπυράκη στα Σκόπια, αλλά και η ίδια προέτρεψε τον κ. Ζάεφ να μην προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, αλλά να περιμένει μια μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ., διότι τώρα ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να αρνηθεί οποιαδήποτε συμφωνία, επειδή έρχονται εκλογές και φοβάται για την ενότητα του κόμματός του.

»Τελικά, ποιο από τα δύο αληθεύει; Όσα είπε η κ. Σπυράκη στον κ. Ζάεφ, ότι δηλαδή η Ν.Δ. είναι τώρα αντίθετη με τη συμφωνία των Πρεσπών, επειδή τη φέρνει η σημερινή κυβέρνηση και ο Αλ. Τσίπρας, επιδιώκοντας πρόσκαιρα αντιπολιτευτικά οφέλη, αλλά με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα την δεχτεί, ή όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης, ότι συμφωνία δεν πρόκειται να υπάρξει;

»Η Ν.Δ. θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβει ότι η ειρήνη, η σταθερότητα και η καλή γειτονία στα Βαλκάνια, στόχοι για τους οποίους εργάζεται η σημερινή κυβέρνηση, και στους οποίους συμβάλλει και η συμφωνία των Πρεσπών, δεν είναι μια κομματική επιδίωξη, αλλά η μόνη εθνικά συμφέρουσα στάση, και δεν μπορεί να θυσιάζεται ή να παραγνωρίζεται για χάρη μιας αντιπολιτευτικής τακτικής» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:32