search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μανώλη Σφακάκη – Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του «Goal Χωρίς Σύνορα»

04.10.2018 14:35
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μανώλη Σφακάκη – Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του «Goal Χωρίς Σύνορα» - Media

 

Η εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα» είναι μια από πιο γνωστές αθλητικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης καθώς προβάλλεται στις οθόνες εδώ και δεκατρία χρόνια, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Από αυτή την εβδομάδα, στην θέση του Μανώλη Σφακάκη που αποχώρησε από την παρουσίαση της εκπομπής ήρθε ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους παρουσιαστές αθλητικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, ο Μιχάλης Τσώχος.

Το «Goal χωρίς Σύνορα» εμπλουτίζει τη θεματολογία του με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στην αναγγελία των αναμετρήσεων της Superleague, με τους ρεπόρτερ στο στούντιο να δίνουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες και τις εκτιμήσεις για τα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος.

Ανοίγει παράθυρο στο μπάσκετ με τις πιο δυνατές στιγμές και τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ευρωλίγκας και της ελληνικής Basket League.

Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος, Παναγιώτης Περπερίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43