search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:00
MENU CLOSE

«Κοιτούσα το κινητό, βρέθηκα στην εντατική κι έπεσα σε κώμα» – Συγκλονιστική εξομολόγηση Γιώργου Αμανατίδη (Video)

04.10.2018 16:34
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Γιάννη Αμανατίδη - Media

 

Για το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή μίλησε ο Γιώργος Αμανατίδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Τι λέει;” και την Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή για μένα. Εκείνη την περίοδο ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου και ίσως να έκανα και μια μεταγραφή στο εξωτερικό, κάτι το οποίο δεν έγινε λόγω του ατυχήματος. Εγώ έφταιγα για το ατύχημα γιατί κοιτούσα το τηλέφωνό μου. Έπρεπε να πάρω επειγόντως τηλέφωνο για ένα ραντεβού, το οποίο είχα.

Δεν πρόσεξα, βγήκα από το δρόμο… Θυμάμαι τη στιγμή που κοιτάζω το τηλέφωνο και θυμάμαι μετά από εφτά μέρες την ώρα που σηκώνομαι στην εντατική… Πραγματικά δεν θυμάμαι ούτε πώς χτύπησα, ούτε που μου λένε ότι βγήκα έξω από το αυτοκίνητο, ούτε ότι έτρεχαν τα αίματα, ούτε όταν με πήγαν στο νοσοκομείο… Δεν θυμόμουν κανέναν! Ούτε τη στιγμή που έπεσα σε κώμα και είμαι έξι μέρες στην εντατική… Και μετέπειτα μαθαίνω ότι έλεγαν ότι δεν θα ζήσω.

Όταν το ξεπεράσαμε αυτό είπαν ότι θα μείνω ανάπηρος. Όταν το ξεπεράσαμε αυτό είπαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Μου τα είπε μετά η αδερφή μου αυτά. Η αδερφή μου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που πίστευε σε μένα κι έλεγε ότι θα σηκωθώ. Είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε γιατί εφτά χρονών έχασα τη μάνα μου», είπε ο Γιώργος Αμανατίδης.

 

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:59