search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα στο ΤΕΙ Σερρών: Καταγγελίες φοιτητών για «κύκλωμα» (Video)

04.10.2018 17:28
Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που κατηγορείται για «φακελάκια» - Media
 
Διευρύνονται οι έρευνες της αστυνομίας στο ΤΕΙ Σερρών καθώς φαίνεται ότι οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή που ζητούσε χρήματα ή ερωτική ικανοποίηση από φοιτητές του για να περάσουν το μάθημά του έχουν κάνει τα στόματα να ανοίξουν.
 
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, φοιτητές έχουν αρχίσει να αφήνουν υπονοούμενα για εμπλοκή και άλλων ακαδημαϊκών του συγκεκριμένου ιδρύματος σε αντίστοιχες πρακτικές.
 
Συγκεκριμένα, φοιτητές έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι καθηγητές οι οποίοι με το αζημίωτο έκαναν «πλάτες» στον καθηγητή, σε βάρος του οποίου έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα από το ίδρυμα.
 
Οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ «ξεσκονίζουν» αρχεία και καταλόγους με παρουσιολόγια φοιτητών του συγκεκριμένου τμήματος τουλάχιστον μίας δεκαετίας, προκειμένου να «προχωρήσουν» όσο το δυνατόν περισσότερο την συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Ο πρύτανης του ΤΕΙ Σερρών υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει μία αυτοκάθαρση, σημείωσε πως οι έρευνες συνεχίζονται, εντούτοις τόνισε πως δεν έχουν φτάσει στα αυτιά του πληροφορίες για εμπλοκή και άλλων ακαδημαϊκών.
 

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:54