02/04/2020 07:11:51

Νίνα Κασιμάτη κατά ΝΔ: 'Εκλεψε το νέο της σύνθημα από το ΠΑΣΟΚ – Ήταν του 2005 (Photos)

Νίνα Κασιμάτη κατά ΝΔ: 'Εκλεψε το νέο της σύνθημα από το ΠΑΣΟΚ – Ήταν του 2005 (Photos) - Media

 

Κλεμμένο υποστηρίζει ότι είναι το νέο σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι χρησιμοποίησε το ίδιο σύνθημα με εκείνο που είχε βγάλει το ΠΑΣΟΚ το 2005.

Σημειώνεται ότι το νέο σύνθημα είναι «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα» και αντιστοίχως το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ το 2005 ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της βουλευτή:

«Το 2005 εξελέγην πρώτη φορά στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ήμουν μάλιστα τότε το νεότερο μέλος, όπως με αποκαλούσε με γλυκύτητα ο αείμνηστος Αντώνης Καρράς. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να έχω ξεχάσει το σύνθημα εκείνου του συνεδρίου, που ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα» και είχε στο επίκεντρο ένα δέντρο «αξιών». Γι’ αυτό δεν πίστευα στα αυτιά μου πριν από λίγο ακούγοντας τα ίδια ακριβώς, εν έτει 2018, στη γιορτή της ΝΔ, για τις «αξίες» των «αξίων», με το ίδιο slogan ακριβώς αλλά από διαφορετικό κόμμα: «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Είναι πολύ λυπηρό να κάνουν Πολιτική οι διαφημιστές, δείγμα της πολιτικής χρεοκοπίας που προηγήθηκε της οικονομικής και, όπως αποδεικνύεται, είναι ακόμα εδώ. Πολλώ δε μάλλον που οι διαφημιστές επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους. Τελικά επιβεβαιώνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν όλοι στον υπό διεύρυνση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί που χάραζαν πολιτική στο ΠΑΣΟΚ τότε, ολοκληρώνοντας τον πολιτικό μεταμορφισμό του, είχαν ανέκαθεν για προορισμό τους τη Νέα Δημοκρατία συγκροτώντας από τότε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα-καρτέλ που μας οδήγησε στο Μνημόνιο και κατόπιν στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Ιδού και μη χειρότερα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.