search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:39
MENU CLOSE

Νίνα Κασιμάτη κατά ΝΔ: ‘Εκλεψε το νέο της σύνθημα από το ΠΑΣΟΚ – Ήταν του 2005 (Photos)

04.10.2018 17:40
Νίνα Κασιμάτη κατά ΝΔ:

 

Κλεμμένο υποστηρίζει ότι είναι το νέο σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι χρησιμοποίησε το ίδιο σύνθημα με εκείνο που είχε βγάλει το ΠΑΣΟΚ το 2005.

Σημειώνεται ότι το νέο σύνθημα είναι «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα» και αντιστοίχως το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ το 2005 ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της βουλευτή:

«Το 2005 εξελέγην πρώτη φορά στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ήμουν μάλιστα τότε το νεότερο μέλος, όπως με αποκαλούσε με γλυκύτητα ο αείμνηστος Αντώνης Καρράς. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να έχω ξεχάσει το σύνθημα εκείνου του συνεδρίου, που ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα» και είχε στο επίκεντρο ένα δέντρο «αξιών». Γι’ αυτό δεν πίστευα στα αυτιά μου πριν από λίγο ακούγοντας τα ίδια ακριβώς, εν έτει 2018, στη γιορτή της ΝΔ, για τις «αξίες» των «αξίων», με το ίδιο slogan ακριβώς αλλά από διαφορετικό κόμμα: «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Είναι πολύ λυπηρό να κάνουν Πολιτική οι διαφημιστές, δείγμα της πολιτικής χρεοκοπίας που προηγήθηκε της οικονομικής και, όπως αποδεικνύεται, είναι ακόμα εδώ. Πολλώ δε μάλλον που οι διαφημιστές επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους. Τελικά επιβεβαιώνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν όλοι στον υπό διεύρυνση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί που χάραζαν πολιτική στο ΠΑΣΟΚ τότε, ολοκληρώνοντας τον πολιτικό μεταμορφισμό του, είχαν ανέκαθεν για προορισμό τους τη Νέα Δημοκρατία συγκροτώντας από τότε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα-καρτέλ που μας οδήγησε στο Μνημόνιο και κατόπιν στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Ιδού και μη χειρότερα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:39