search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Αποτρόπαιο: Βίασαν γυναίκα στην όχθη ποταμού και το τράβαγαν σε βίντεο (Video)

05.10.2018 05:50
Αποτρόπαιο: Βίασαν γυναίκα στην όχθη ποταμού και το τράβαγαν σε βίντεο (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο κρατίδιο Μπιχάρ της Ινδίας στα όχθες του ιερού για τους Ινδούς, Γάγγη ποταμού. Μια γυναίκα είχε μπει στο ποτάμι για να πλυθεί προκειμένου να προσευχηθεί, όταν ένας άνδρας εμφανίζεται, την τραβάει έξω και τη βάζει. Ο φίλος του, κατέγραφε τα πάντα με το κινητό του και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεα οι άνδρες αλλάζουν ρόλους.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών από το βίντεο που θα δείτε. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρχικά η γυναίκα δεν υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών παρά μόνο ύστερα από τις πιέσεις της αστυνομίας.

Στην Ινδία οι βιασμοί ανυπεράσπιστων γυναικών είναι ένα φαινόμενο που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας. Το 2016 μόνο υπήρξαν 390.000 καταγεγραμμένοι βιασμοί. Μόνο το 1% των θυμάτων καταγγέλλει στην αστυνομία ότι το βίασαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33