search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Η Τίνα Μεσσαροπούλου απαντά στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη δημοσίευση των sms που αντάλλαξαν (Video)

05.10.2018 08:27
Τραγωδία στην Κεφαλονιά: 50χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του και αυτοκτόνησε με καραμπίνα - Media

 

Την απάντησή της στην Αθηναΐδα Νέγκα έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσω της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής.

Η δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένη για τη δημοσίευση των sms που αντάλλαξαν μεταξύ τους είπε μεταξύ άλλων ότι δε θα επιτρέψει να «γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική της υπόσταση και υπόληψη».

«Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε «όχι, κόπηκα» και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή.

Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δεν θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ -όποιο κι αν είναι αυτό- γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:43