search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Βασίλης Σπανούλης, ο τελευταίος Σαμουράι… (video)

05.10.2018 13:05
Βασίλης Σπανούλης, ο τελευταίος Σαμουράι... (video) - Media

 

Όχι! Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού δεν ζήλεψε τον Τομ Κρουζ στην ταινία του 2003 (Ο τελευταίος Σαμουράι), αλλά προσπάθησε να εμπνευστεί από τον διάσημο ηθοποιό για τις ανάγκες του βίντεο που έφτιαξε η Ευρωλίγκα ενόψει της νέας σεζόν.

Λίγη δόξα από τον άσο του Ολυμπιακού κλέβει και ο έτερος μεγάλος αστέρας του Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης, που με τη σειρά του, τραβάει τα βλέμματα με τις χορευτικές του φιγούρες.

Ο τίτλος του promo video είναι «duel» και οι θρύλοι της διοργάνωσης Θοδωρής Παπαλουκάς και Τζο Αρλάουκας παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο τις ομάδες τους, οι οποίες απαρτίζονται από τους stars της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού έχει στο ρόστερ του τον… Σαμουράι Βασίλη Σπανούλη που τεμαχίζει για πλάκα τα φρούτα. Μαζί με τον «Kill Bill» στην ομάδα του «Τεό» είναι ο Αλεξέι Σβεντ που δεν καταλαβαίνει από βάρη (Πέτερι Κόπονεν και Νικολό Μέλι), ο μπάρμαν Τομά Ερτέλ, οι χορευτές Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζέρεμι Πάργκο, αλλά και ο Άλμπερτ Όλιβερ.

Στην ομάδα του Αρλαόυκας δεσπόζει ο… χορευτής Νικ Καλάθης που κάνει την χορογραφία του μαζί με τους Ρέι ΜαΚκάλουμ και Νάντο Ντε Κολό. Για να τα καταφέρουν όμως χρειάζονται την πολύτιμη βοήθεια του ντράμερ Σενγκέλια, του κιθαρίστα Μπομπουά, αλλά και τους πολύτιμους Σέρχιο Γιουλ, Έντουιν Τζάκσον και Παούλιους Γιανκούνας.

Απολαύστε το βίντεο της Euroleague!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:47