16/12/2019 14:43:39

Η «πρόβλεψη» του Νεφελούδη: Θα δουν τα μάτια μας και τα μάτια σας πολύ άθλια πράγματα

Η «πρόβλεψη» του Νεφελούδη: Θα δουν τα μάτια μας και τα μάτια σας πολύ άθλια πράγματα - Media

 

Για τα έντεκα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά και την τριπλή στρατηγική επιλογή του υπουργείου Εργασίας που αφορά τους εγκλωβισμένους εργαζόμενους και στοχεύει στην αντιμετώπιση της ανεργίας, της παραβατικότητα και της προστασίας εργασίας μίλησε Στο Κόκκινο 105,5 ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Ο Α. Νεφελούδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ένας ακόμα στόχος είναι οι άνθρωποι που είναι στην προσυνταξιοδοτική ηλικία και έχουν θέσει υπό επεξεργασία τα προγράμματα γι’ αυτή την γκάμα ανέργων, που πρέπει να υποστηριχθούν.

Παράλληλα, σημείωσε – για  τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης – πως όσο μπαίνουμε στην περίοδο που έχει προεκλογικά χαρακτηριστικά αφού το 2019 είναι έτος εκλογών και «θα δουν τα μάτια μας και τα μάτια σας πολύ άθλια πράγματα. Δολιοφθορά. Είναι ικανοί να κάνουν να πάντα για να καταστραφεί ό,τι μέχρι τώρα έχει χτιστεί για να αποδείξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά δεν μπορεί, αλλά δεν θα πετύχουν, δεν θα περάσει αυτό» .

Ο Α. Νεφελούδης απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα, ο οποίος επιτίθεται σφοδρά στην κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας την υπεραξία της εργασίας και του χρήματος που παράγουν οι εργαζόμενοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.