search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός: Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 22 μου (Photos)

05.10.2018 15:42
Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός: Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 22 μου (Photos) - Media

 

Για μερικούς ανθρώπους η διασημότητα και η φήμη είναι τροφή και νερό, τους κάνει να νοιώθουν ανίκητοι και πανίσχυροι. Άλλοι, πάλι, αδυνατούν να τη διαχειριστούν και κυριολεκτικά καταρρέουν.

Στην δεύτερη κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει η γνωστή ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, η οποία αποκάλυψε στο Hollywood Reporter ότι σε ηλικία 22 χρονών έπαθε νευρικό κλονισμό από την ξαφνική επιτυχία της.

Η Νάιτλι διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και υποχρεώθηκε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα για ένα χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Μάλιστα, ομολόγησε ότι οι κριτικές για την ερνηνεία της την έκαναν να αισθάνεται «άχρηστη» και ότι φοβόταν ακόμα και να βγει από το σπίτι της και να αντιμετωπίσει τους παπαράτσι που την περίμεναν.

Σημείωσε, δε, ότι «υπήρχε μια αίσθηση βίας» και ότι οι παπαράτσι προσπαθούσαν να την κάνουν να καταρρεύσει, προκειμένου να βγάλουν μια «δυνατή» φωτογραφία της.

Ομολόγησε ότι σε κάποια φάση έκανε να βγει από το σπίτι τρεις μήνες και ότι χρειάστηκε ειδική αγωγή για να παραστεί στην τελετή των BAFTA το 2008, όπου ήταν υποψήφια.

Τελικά, μετά από ένα χρόνο απομόνωσης και ψυχοθεραπείας, κατάφερε να επιστρέψει στο σινεμά το 2010 και, πλέον, να μην ενδιαφέρεται για το τι λένε οι κριτικοί για αυτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31