search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:38
MENU CLOSE

«Στα άκρα» Τσιντικίδου-Μικρούτσικος: «Μου έκανε bullying» – «Ψάχνει για διαφήμιση»

05.10.2018 16:02
«Στα άκρα» Τσιντικίδου-Μικρούτσικος: «Μου έκανε bullying» - «Ψάχνει για διαφήμιση»  - Media

 

Επίθεση από… το παρελθόν έκανε στον Ανδρέα Μικρούτσικο η Μαρίνα Τσιντικίδου, για την περίοδο που συνεργάστηκαν στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Τσιντικίδου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε ότι όταν όταν συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», πέρασε πολύ δύσκολα.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε ένα μόνιμο bullying, δεν ξέρω γιατί ειλικρινά, ρωτήστε τον! Ήμουν είκοσι, ήταν σαράντα και μου έκανε bullying! Τι να αντιδράσω μωρέ, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι, έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη», είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Οι καταγγελίες της δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αντεπιτέθηκε μέσω Facebook, σε πολύ υψηλούς τόνους.

«Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:37