search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Καραπαπάς: «Τα αφεντικά σας καταλαβαίνουν… – Κάτω τα χέρια!»

05.10.2018 16:05
Μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και επανάληψη του αγώνα θα ζητήσει ο Ολυμπιακός - Media

 

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε -με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον Πορτογάλο προπονητή- ο Κώστας Καραπαπάς.

Σταθερή και ακλόνητη παραμένει η εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς, όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Καραπαπάς.

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον Πορτογάλο και το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα προπονητή στους «ερυθρόλευκους», ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι ο Μαρτίνς απολαμβάνει πλήρους εκτίμησης για το έργο του και έγραψε χαρακτηριστικά «κάτω τα χέρια από τον προπονητή μας».

Όσα σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Καραπαπάς στη σχετική ανάρτησή του στο Facebook:

«Τη δουλειά που έχει κάνει ο κύριος Μαρτίνς σε λίγους μήνες δεν την έχει κάνει κανείς άλλος. Εδώ θα είναι λοιπόν και τη Δευτέρα και για πολύ καιρό και θα φροντίζει να γίνεται η ομάδα μας καλύτερη. Κάτω τα χέρια απο τον προπονητή μας λοιπόν. Καταλαβαίνω ότι τα αφεντικά σας καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται και θέλουν να δημιουργήσουν θέμα. Αλλά δε θα σας περάσει»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12