search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Φέρτε πίσω τον Ράμπο που ξέραμε…

05.10.2018 17:03
Φέρτε πίσω τον Ράμπο που ξέραμε… - Media

 

Τι κι αν διανύει το 72ο έτος της ηλικίας του; Το «σαράκι» του κινηματογράφου «τρώει» ακόμη τον Σιλβέστερ Σταλόνε που δεν σταματάει να παρουσιάζει στο φιλοθεάμων κοινό νέες εκδοχές των ταινιών που τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό. Του Ρόκι δηλαδή και του Ράμπο.

Η πέμπτη ταινία λοιπόν, του βετεράνου ήρωα του Βιετνάμ, Τζον Ράμπο, βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τον γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη και εσχάτως παραγωγό να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από την νέα του ταινία.

Όμως ο ήρωας της ταινίας δεν είναι σε πολεμική ετοιμότητα, αντ’ αυτού εμφανίζεται με καουμπόικη περιβολή, μπερδεύοντας τους απανταχού λάτρεις της ταινίας, που πίστεψαν προς στιγμήν ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα αλλάξει ρότα προς το γουέστερν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Όπως διέρρευσε όμως αργότερα, το σενάριο θέλει τον Τζον Ράμπο να έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, μέχρι τη στιγμή που ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του.

Τότε αναλαμβάνει δράση ο ήρωας της ταινίας με τους θαυμαστές του να αγωνιούν να δουν σε δράση τον παλιό καλό Ράμπο.

Όπως τότε, τη δεκαετία του ’80.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15