search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Τραμπ και Σόρος – «Πληρωμένοι οι ακτιβιστές που ουρλιάζουν» – «Διώξτε τον από τον Λευκό Οίκο»

05.10.2018 18:24
Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Τραμπ και Σόρος - «Πληρωμένοι οι ακτιβιστές που ουρλιάζουν» - «Διώξτε τον από τον Λευκό Οίκο» - Media

 

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος ότι χρηματοδοτεί τους ακτιβιστές που διαμαρτύρονται κατά του διορισμού του υποψηφίου του για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις.

«Οι διαδηλωτές (…) που ουρλιάζουν στον ανελκυστήρα είναι επαγγελματίες που έχουν πληρωθεί για να δίνουν κακή εικόνα των γερουσιαστών. Μην τους αφήσετε να την έχουν!» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος λιγότερο από δύο ώρες πριν από μια κρίσιμη ψηφοφορία στη Γερουσία.

«Κοιτάξτε επίσης αυτά τα πανομοιότυπα πανό φτιαγμένα από επαγγελματίες. Πληρώνονται από τον Σόρος και άλλους», πρόσθεσε, χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένα στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Χιλιάδες ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη στην Ουάσινγκτον στον λόφο του Καπιτωλίου, απέναντι από το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κογκρέσο, κρατώντας πανό με μηνύματα όπως: «Μην προδώσετε τις γυναίκες, ψηφίστε όχι».

Περισσότεροι από 300 διαδηλωτές προσήχθησαν από τις αρχές, περιλαμβανομένης της ηθοποιού Έιμι Σούμερ, εξαδέλφης του ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, και του μανεκέν Έμιλι Ρατατκόφσκι.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις τους άρχισαν να βρίσκονται στο “κόκκινο” από τον Ιούνιο, όταν ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος είχε δηλώσει ότι ο ηγέτης των ΗΠΑ θέλει να «καταστρέψει τον κόσμο» και ότι πρέπει να εκδιωχθεί από το γραφείο του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο «απόλυτος ναρκισσιστής» που «είναι πρόθυμος να καταστρέψει τον κόσμο», είχε δηλώσει ο Σόρος. Πρόσθεσε δε ότι, αν το Δημοκρατικό Κόμμα κερδίσει τις γενικές εκλογές τον Νοέμβριο και προχωρήσει σε μομφή κατά του Τραμπ, θα υποστηρίξει με κάθε μέσο την απομάκρυνση του προέδρου από το αξίωμά του.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:10