search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:45
MENU CLOSE

Στο όριο του χωρισμού το πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos)

05.10.2018 18:58
Στο όριο του χωρισμού το πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos) - Media

 

Σαν βόμβα έσκασαν οι πληροφορίες ότι, παρά το προσωπείο του ευτυχισμένου γάμου, το πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ βρίσκεται κυριολεκτικά στα όρια του και ότι δεν αποκλείεται σύντομα ο γάμος του να λάβει τέλος.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουεστ, οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style, βρίσκονται, κυριολεκτικά σε άλλα σύμπαντα.

Ο Κάνιε πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μετακομίζει μόνιμα στο Σικάγο -μεταξύ διαφόρων άλλων παραληρημάτων του-, ενώ η Κιμ δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να φύγει από την Καλιφόρνια.

Από την πλευρά της, η Κιμ σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι που πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε ότι με το σύζυγό της «καυγαδίζει πολύ και συχνά», ενώ σημείωσε ότι «συχνά οι σύζυγοι αισθάνονται παραμελημένοι, όταν γεννιούνται παιδιά».

Μάλιστα, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο περιοδικό ότι «η Κιμ και ο Κάνιε απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. […] Δεν κοιμούνται μόνο σε ξεχωριστά δωμάτια, αλλά αυτή την περίοδο, έχουν ξεχωριστές ζωές. Είναι αποξενωμένοι».

Πλέον, όλοι αναρωτιούνται αν και πότε θα λάβει χώρα το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ… και ποιο θα είναι αυτό.

Πηγή: Life & Style

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33