search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16
MENU CLOSE

Η Μελάνια στην Αίγυπτο – Με ανδρόγυνο στυλ και γραβάτα (Photos)

06.10.2018 13:13
Η Μελάνια στην Αίγυπτο - Με ανδρόγυνο στυλ και γραβάτα (Photos) - Media

 

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ έφθασε το Σάββατο στην Αίγυπτο από την Κένυα στο πλαίσιο της πρώτης σόλο διεθνούς περιοδείας της. Χθες διάβασε σε μικρά παιδιά σε ένα ορφανοτροφείο, τάισε ένα ελεφαντάκι και έκανε ένα σύντομο σαφάρι στην Κένυα, την τρίτη χώρα που επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αφρική.

Η Μελάνια Τραμπ, η οποία τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε την Γκάνα και το Μαλάουι, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, την πρώτη κυρία της Αιγύπτου, την Εντισάρ αλ-Σίσι, επισκέφθηκε τις Πυραμίδες και θαύμασε τη Μεγάλη Σφίγγα.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ εξήρε τον δικαστή Μπρετ Κάβανο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και απόψε αναμένεται να εγκριθεί ή όχι ο διορισμός του στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η Μελάνια Τραμπ δήλωσε μάλιστα ότι χαίρεται που τόσο ο Κάβανο όσο και η γυναίκα που τον κατηγορεί, η καθηγήτρια Κριστίν Μπέισλι Φορντ, είχαν την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή τους.

Μιλώντας από το Κάιρο της Αιγύπτου, τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της στην Αφρική, η Μελάνια Τραμπ είπε ακόμη ότι τα αρνητικά σχόλια που φέρεται ότι έχει κάνει σύζυγός της και πρόεδρος των ΗΠΑ για τις αφρικανικές χώρες δεν συζητήθηκαν στην διάρκεια του ταξιδιού της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:14