search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:34
MENU CLOSE

«My Style Rocks»: Η παίκτρια με την πιο τρομακτική εμφάνιση στα χρονικά (Video)

06.10.2018 13:28
«My Style Rocks»: Η παίκτρια με την πιο τρομακτική εμφάνιση στα χρονικά (Video) - Media

 

Η Χριστίνα Παπαδέλη είχε μπροστά της, όπως και οι υπόλοιπες παίκτριες, αποστολή τους στο αποψινό Gala να δημιουργήσουν στυλ με βάση τις εμφανίσεις υπερηρώων ή χαρακτήρων από κόμιξ. Η επιλογή της όμως στράβωσε από την αρχή ως το τέλος και η ίδια δεν περίμενε να ακούσει ποτέ όσα της καταλόγισαν.

Η Χριστίνα είχε κερδίσει ήδη δύο φορές και μπήκε με αυτοπεποίθηση αλλά το αποτέλσμα δεν τη δικαίωσε. Μετά το τέλος της εμφάνισής της ως Storm, της ηρωίδας που μπορεί να ελέγχει τα καιρικά φαινόμενα στου X-Men, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη Χριστίνα ότι η ίδια τρόμαξε από την εμφάνισή της.

Η άσχημη και φτηνή λευκή περούκα, ένα χορευτικό που θύμιζε βαμπίρ και ένα κόνσεπτ που ξέφυγε τελείως από αυτό που είναι η Storm σαν ηρωίδα έφεραν αρνητικά σχόλια στο Twitter, που «γλέντησε» την επιλογή της Χριστίνας.

Οι κριτές ήταν ακόμα πιο σκληροί και τρομαγμένοι. «Έχεις ντυθεί εφιάλτης. Αν σε δω στον ύπνο μου θα πεθάνω.» ήταν το πιο ελαφρύ που ακούστηκε, ενώ η Ραμόνα ως γκεστ κριτής αρνήθηκε ακόμα και να κρίνει την εμφάνιση της Χριστίνας.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:34