search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Παπακώστα: Ασφαλής προορισμός η Ελλάδα – Ο,τιδήποτε εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας

06.10.2018 14:42
Με τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια και η Κατερίνα Παπακώστα - Media

 

Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός αναφέρει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώτστα με ανάρτησή της στο Twitter και υπογραμμίζει πως οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο.

«Ο Πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας .Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων. Η Ελλάδα είναι… πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός. Ο,τιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας» αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπακώστα.

Νωρίτερα με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49