search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Καβγάς Καψή-Βαρουφάκη: «Με ενόχλησε η αγένεια του Βαρουφάκη, όχι ο σκύλος του»

06.10.2018 15:08
Καβγάς Καψή-Βαρουφάκη: «Με ενόχλησε η αγένεια του Βαρουφάκη, όχι ο σκύλος του» - Media

Σε δεύτερο στάδιο περνάει ο καβγάς του δημοσιογράφου Παντελή Καψή με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γ. Βαρουφάκης σε συνέντευξή του την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM 104,6, μίλησε για το περιστατικό της περασμένης Κυριακής όταν ο σκύλος του, τον οποίο είχε λυτό στον Λυκαβηττό έπεσε πάνω στον δημοσιογράφο Παντελή Καψή. Ακόμη ανέφερε ότι ότι δεν θα δέσει ποτέ την σκύλο του τον Μόγλη: «Θα είναι πάντα ελεύθερος». Χαρακτήρισε ανοησίες τους ισχυρισμούς του Παντελή Καψή ότι του επιτέθηκε ο σκύλος του, υποστηρίζοντας «ο Μόγλης δεν είναι ικανός να δαγκώσει ούτε εμένα».

Η απάντηση του Παντελή Καψή ήταν άμεση στο Facebook, καθώς σε ανάρτησή του διευκρίνισε ότι δεν τον ενόχλησε ο σκύλος, αλλά η αγένεια του πρώην υπουργού.

«Δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν με ενόχλησε ο Μόγλης, έχω μεγαλώσει με σκυλιά. Η αγένειά του με ενόχλησε. Και ο λόγος που ασχολήθηκα μαζί του είναι ότι θεωρώ ότι σαν χαρακτήρας είναι ακατάλληλος για την πολιτική. Άλλωστε ο ίδιος στο βιβλίο του έχει ομολογήσει πώς συνέπλευσε με τον Συριζα στην εξαπάτηση των πολιτών», έγραψε ο Π. Καψής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21