search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Γκάφα γνωστού δημοσιογράφου: Έπεσε από καρέκλα προσπαθώντας να βγάλει selfie – Σε ζωντανή σύνδεση (Video)

06.10.2018 16:56
Γκάφα γνωστού δημοσιογράφου: Έπεσε από καρέκλα προσπαθώντας να βγάλει selfie – Σε ζωντανή σύνδεση (Video) - Media

 

Βρισκόταν σε εκπομπή με ζωντανή μετάδοση, όταν ο δημοσιογράφος του Fox News, Ρέιμοντ Αρόγιο έπεσε από την καρέκλα του την ώρα που έβγαζε μία selfie
 Κατά την διάρκεια της εκπομπή «The Ingraham Angle», ο δημοσιογράφος εξηγούσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής για τους θανάτους στην Ινδία από selfies, καθώς πάνω από 250 άτομα έχασαν την ζωή τους στην προσπάθειά τους να βγάλουν μία selfie τα τελευταία 7 χρόνια. Έτσι, προσπάθησε να βγάλει κι ο ίδιος μια φωτογραφία, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Με ένα μπουκάλι αναψυκτικού στο χέρι του, ο Αρόγιο πήγε πολύ προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει από την καρέκλα του. Η παρουσιάστρια συνέχισε σαν να μην έγινε τίποτα και πέρασε στο επόμενο θέμα. Ωστόσο, ζήτησε από τα μέλη προσωπικού να ελέγξουν αν ήταν καλά ο Αρόγιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:50