search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50
MENU CLOSE

Τρελή καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού: Ξεκίνησε από την Αττική Οδό και εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής

08.10.2018 05:10
Τα επόμενα βήματα μετά την κύρωση της Συμφωνίας - Ο οδικός χάρτης και η νέα ψηφοφορία στην Βουλή με φόντο το ΝΑΤΟ - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας με έναν 59χρονο οδηγό να προσπαθεί να διαφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν και να καταλήγει στο προαύλιο της Βουλής.

Όλα ξεκίνησαν στις 12:45 όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν την αστυνομία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του σε σταθμό διοδίων και παρενοχλεί τους άλλους οδηγούς.

Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ο οδηγός  σε κατάσταση μέθης έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να διαφύγει. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες βγήκε από την Αττική Οδό από τον κόμβο Κηφισίας και από εκεί ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη με τον οδηγό να φτάνει μέχρι το κέντρο της Βουλής. 

Στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στα κολωνάκια αλλά συνέχισε την πορεία καταλήγοντας στον μπροστά στο χώρο της Βουλής, πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Εκεί το όχημά του ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει μεταφερθεί στο ΑΤ Συντάγματος για τα περαιτέρω ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν η μπάρα στην είσοδο της Βουλής ήταν σηκωμένη ή την έσπασε το αυτοκίνητο του μεθυσμένου οδηγού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50