search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Οργή Βόσσου για κόντρα Μικρούτσικου – Τσιντικίδου: «Ανδρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια…»

08.10.2018 07:29
Οργή Βόσσου για κόντρα Μικρούτσικου - Τσιντικίδου: «Ανδρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια…»  - Media

 

Όλο και μεγαλύτερη έκταση παίρνει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και τη Μαρίνα Τσιντικίδου, με αφορμή μια δήλωση της πρώην Σταρ Ελλάς κατά την οποία υποστήριξε ότι πριν από χρόνια δέχθηκε μπούλινγκ από τον παρουσιαστή.

Ο Ανδρέας Μικρούστικος απάντησε άμεσα σε αυτόν τον ισχυρισμό, λέγοντας τα εξής:

«Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε».

Θέση στην εν λόγω διαμάχη πήρε και η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Σοφία Βόσσου. Η γνωστή ερμηνεύτρια τοποθετήθηκε σχετικά και με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, έγραψε τα εξής:

“Ανδρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες τη μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου και ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομά σου ντροπή της ντροπής όμως”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03