search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Σαμάνθα Μαρκλ: Πήγε απρόσκλητη να δει την αδερφή της και το παλάτι την έδιωξε!

08.10.2018 09:12
Σαμάνθα Μαρκλ: Πήγε απρόσκλητη να δει την αδερφή της και το παλάτι την έδιωξε!  - Media

 

Την πόρτα κλειστή αντίκρυσε η Σαμάνθα Μαρκλ και αδελφή της Μέγκαν όταν εμφανίστηκε απρόσκλητη στο παλάτι, απαιτώντας να δει την αδερφή της.

Η 53χρονη, η οποία πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, πέταξε με τον σύζυγό της από την Αμερική στο Λονδίνο προκειμένου να συναντηθεί με τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Κύριος σκοπός αυτής της ξαφνικής επίσκεψης ήταν να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ της Μέγκαν και του πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος -όπως θυμόμαστε- δεν ήταν καν καλεσμένος στον γάμο της κόρης του, έπειτα από το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες

Ωστόσο, το παλάτι δεν της επέτρεψε την είσοδο, με τον φύλακα να αρνείται ακόμα και να δώσει το γραπτό σημείωμα που προοριζόταν για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγο αργότερα, πάντως, η 53χρονη εθεάθη να ψωνίζει μάσκες με τα πρόσωπα της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι σε μαγαζί με τουριστικά είδη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54