search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:45
MENU CLOSE

«Έκανε το πρόσωπο του ΜακΓκρέγκορ πίνακα ζωγραφικής»

08.10.2018 12:33
«Έκανε το πρόσωπο του ΜακΓκρέγκορ πίνακα ζωγραφικής» - Media

 

Τάδε έφη, Ραζμάν Καντίροφ. Ο ηγέτης της Τσετσενίας φαίνεται πως απόλαυσε την επικράτηση του Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ επί του Ιρλανδού Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και επιχείρησε να τον συγχαρεί με τον δικό του τρόπο.

Ο Tσετσένος χαρακτήρισε τον Νουρμαγκομέντοφ ως «ανίκητο», προσθέτοντας ότι «η στιγμή της αλήθειας έχει έρθει στο οκτάγωνο. Ο Ιρλανδός πίστευε ότι θα νικήσει εύκολα… Ο Ρώσος μαχητής τού έβαλε μυαλό» σημείωσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, τρολάροντας τον ΜακΓκρέγκορ. Και δεν σταμάτησε εκεί. «(Ο ΜακΓρέγκορ) συνειδητοποίησε ότι ο Kαμπίμπ είναι ένας λαμπρός καλλιτέχνης που μπορεί να μετατρέψει το πρόσωπό του σε ένα πίνακα ζωγραφισμένο με κόκκινη λαδομπογιά» τόνισε με νόημα ο Καντίροφ, χαρακτηρίζοντας τον νέο πρωταθλητή ως «καλλιτεχνική μεγαλοφυΐα» με…καμβά το πρόσωπο του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που «αναμόρφωσε σε αριστούργημα».

Ο 30χρονος Ρώσος ήταν πολύ ανώτερος στον αγώνα για το πρωτάθλημα ελαφρών βαρών των μικτών πολεμικών τεχνών UFC (Ultimate Fighting Championship) και πήρε εύκολα τη νίκη με λαβή στον 4ο γύρο με τον ΜακΓκρέγκορ. Ωστόσο, με τη λήξη του αγώνα, επικράτησε χάος, με τον Καμπίμπ να πηδάει έξω από το οκτάγωνο και να επιτίθεται σε συνεργάτη του ΜακΓκρέγκορ, τον κόσμο να αντιδρά και τον νικητή να μη μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη του, εντός του αγωνιστικού χώρου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03