26/01/2020 22:13:50

Πιάστηκε με το κινητό μέσα στην τάξη, υποχρεώθηκε να το σπάσει με σφυρί (Video)

Πιάστηκε με το κινητό μέσα στην τάξη, υποχρεώθηκε να το σπάσει με σφυρί (Video) - Media

 

Πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη... μάστιγα των κινητών τηλεφώνων που οι μαθητές φέρνουν μέσα στις τάξεις, προκαλώντας θόρυβο και διασπώντας την μαθησιακή διαδικασία, ωστόσο, ένας εκπαιδευτικός πήγε τα πράγματα στα άκρα.

Σε βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε τάξη σε σχολείο της κεντρικής Κίνας, εκπαιδευτικός υποχρέωσε μαθήτρια που πιάστηκε να παίζει με το κινητό της την ώρα του μαθήματος, να κάνει κομμάτια τη συσκευή με ένα σφυρί.

 

Άλλος εκπαιδευτικός βιντεοσκόπησε την τιμωρία και ανέβασε το κλιπ στα social media προς παραδειγματισμό, ωστόσο, φαίνεται ότι η ακραία τιμωρία προκάλεσε τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον εκπαιδευτικό, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να υποχρεώσει το κορίτσι να σπάσει το κινητό του και ότι θα μπορούσε απλώς να της το κατάσχει.

Άλλο, πάλι, θεώρησαν δίκαιη την τιμωρία, αφ' ης στιγμής το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.