search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08
MENU CLOSE

Συναγερμός στη φυλακή: Υπό 24ωρη φύλαξη ο κατηγορούμενος για βιασμό βρέφους

08.10.2018 13:53
Συναγερμός στη φυλακή: Υπό 24ωρη φύλαξη ο κατηγορούμενος για βιασμό βρέφους - Media
 
Τον αδυσώπητο “νόμο της φυλακής” κινδυνεύει να γνωρίσει ένας 25χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι βίασε ένα βρέφος μόλις δύο εβδομάδων και κρατείται από τις αρχές.
 
Συγκεκριμένα, ο άνδρας τελεί υπό 24ωρη προστασία στη φυλακή «HMP Maghaberry» όπου κρατείται, καθώς εκφράζεται ανησυχία ότι μπορεί και να μη βγει ζωντανός από εκεί.
 
Κι αυτό, διότι η είδηση της ειδεχθούς πράξης του θεωρείται βέβαιο ότι έγινε γνωστή και στους συγκρατούμενούς του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα του Μπέλφαστ, τρόφιμοι του οποίου είναι κυρίως τρομοκράτες, άτομα που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και μέλη άγριων συμμοριών.
 
Οι αρχές φοβούνται πως ο 25χρονος είναι στόχος για τους υπόλοιπους άνδρες που κρατούνται στη συγκεκριμένη φυλακή της Βόρειας Ιρλανδίας και προκειμένου να τον προστατεύσουν από πιθανή επίθεση τον έχουν υπό παρακολούθηση όλο το 24ωρο.
 
Όσον αφορά στο μωράκι τα νέα δεν είναι ευχάριστα, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Πηγή: enikos.gr/ The Sun
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08