search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:35
MENU CLOSE

Τρόλαρε ο Γιουνκέρ τη Μέι; – Το αμφιλεγόμενο βίντεο και η απάντηση της Κομισιόν (Video)

08.10.2018 15:35
Οργή Γιουνκέρ για τη Σύνοδο Κορυφής: Ο προϋπολογισμός της Ε.Ε. στερείται προσανατολισμού προς το μέλλον - Media

 

Ένα σύντομο βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, παρά τρίχα να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βρυξελλών και Λονδίνου και χρειάστηκε παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τι συνέβη; Λίγο πριν αρχίσει μια ομιλία του, κι ενώ η μουσική συνέχιζε να παίζει από τα ηχεία, ο Γιουνκέρ, γνωστός για τον αυθορμητισμό του, έκανε μερικές χορευτικές κινήσεις βρισκόμενος στο πόντιουμ.

Ωστόσο, Βρετανοί δημοσιογράφοι έγιναν έξαλλοι καθώς θεώρησαν ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν διακωμωδούσε τις χορευτικές ικανότητες (λέμε τώρα…) της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στο συνέδριο των Συντηρητικών στο Μπέρμιγχαμ.

Μάλιστα, ένας από αυτούς ζήτησε εξηγήσεις από τον Μαργαρίτη Σχοινά, εκπρόσωπο της Επιτροπής, ο οποίος πυροσβεστικά, εξήγησε ότι ο Γιουνκέρ απλώς αυθόρμητα έκανε μερικά χορευτικά βήματα και ότι έχει επανειλημμένα εκφράσει το σεβασμό του στη Μέι.

Πολλά τα νεύρα στο Λονδίνο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50