search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:03
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη Μελέτη – ΣΚΑΪ: Κέρδισε την πρώτη «μάχη» η Ελεονώρα

08.10.2018 17:10
Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη Μελέτη – ΣΚΑΪ: Κέρδισε την πρώτη «μάχη» η Ελεονώρα - Media

 

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος είναι η Ελεονώρα Μελέτη όσον αφορά στη δικαστική της διαμάχη με την πρώην τηλεοπτική της στέγη, το ΣΚΑΪ.

Έχοντας λήξει το πρώτο δικαστικό κομμάτι, η δημοσιογράφος συνεχίζει να διεκδικεί όσα θεωρεί πως δικαιωματικά της ανήκουν, με την ίδια να μιλά στο περιοδικό «People» για το νέο δικαστήριο που αναμένεται να λάβει χώρα και το οποίο αφορά στα διαφυγόντα της  κέρδη από την ξαφνική λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι.

Μέχρι στιγμής έχει λήξει το πρώτο δικαστικό κομμάτι, στο οποίο αποζημιώθηκα για ψυχική οδύνη. Το δεύτερο κομμάτι που αφορά σε διαφυγόντα κέρδη, δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.

Δούλευα κανονικά μέχρι που φύγαμε για διακοπές αρχές Αυγούστου και στελεχώναμε την εκπομπή που θα κάναμε, καθημερινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, όπως άλλωστε είχα ανακοινώσει με την άδεια του σταθμού σε κανονισμένη από το σταθμό συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό», λέει και συνεχίζει:

Το κανάλι, όμως, μου ανακοίνωσε στις 28 Αυγούστου πως ολοκληρώνουμε την συνεργασία μας. Όλο αυτό που συνέβη με τον ΣΚΑΪ, συνέπεσε με μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής μου. Στο πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης μου, δεν ήμουν καθόλου καλά.

Είχα ζαλάδες, ναυτία, ανορεξία, έχασα κιλά. Η στιγμή που αποφάσισα να κινηθώ νομικά ήταν όταν ενώ δεν είχα υπογράψει καμία παραίτηση, εκείνοι, γνωρίζοντας πως είμαι και έγκυος δήλωσαν ψευδή παραίτηση στην επιθεώρηση εργασίας», καταλήγει.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:02