search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Οι οπαδοί της Χαλ προσφέρουν 45 εκατ. λίρες για την αγορά του συλλόγου

08.10.2018 17:17
Οι οπαδοί της Χαλ προσφέρουν 45 εκατ. λίρες για την αγορά του συλλόγου - Media

 

Το Hull City Supporters Trust προσφέρει 45 εκατ. λίρες στον Ασέμ Αλάμ για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Σύμφωνα με τους Times το fund των οπαδών της Χαλ, Hull City Supporters Trust, σε συνεργασία με την εταιρεία SportyCo και δύο ιδιώτες επενδυτές συγκέντρωσε 45 εκατ. λίρες και έκανε επίσημη πρόταση στον Ασέμ Αλάμ, προκειμένου να αναλάβει τον σύλλογο.

Το πλάνο που παρουσιάστηκε θα δώσει αρκετές θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο στους οπαδούς, με τον Αλάμ να έχει βγάλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών για πούλημα εδώ και μήνες, ζητώντας 50 εκατ. λίρες. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η μοναδική προσέγγιση και ο συνδυασμός επενδυτών με οπαδούς θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο Τζεφ Μπίλμπι, πρόεδρος του Hull City Supporters Trust.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:25