search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Παππάς: Ενοχλεί «συγκεκριμένο οργανισμό» η είσοδος της ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο

09.10.2018 08:56
Παππάς: Φυσικός σύμμαχος της ΝΔ, το ΔΝΤ - Media

 

«Αυτή δεν είναι μία κυβέρνηση που την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις και στοχοποιήσεις», σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 αναφορικά με δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν. 

«Ο συγκεκριμένος οργανισμός ενοχλείται από τα βήματα που γίνονται με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάληψη του έργου για το barcode» στις εφημερίδες.

«Εφημερίδες όπως η Καθημερινή ή η Real έχουν φύγει από τις μετρήσεις, γιατί υπάρχει θεμελιώδες πρόβλημα σύγκρουσης συμφερόντων, ο κατέχων το δίκτυο διανομής έχει και εφημερίδες», όπως το Βήμα, Τα Νέα κτλ. «Θα ήθελαν πολύ το έργο αυτό, που θα δίνει την δυνατότητα στην Πολιτεία να έχει ένα σύστημα καταγραφής των κυκλοφοριών σε πραγματικό χρόνο, να μην προχωρήσει».

Το δεύτερο, κάποιοι επιθυμούσαν να έχουν αυξημένο έλεγχο σε ποδοσφαιρικές ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Το γεγονός ότι μπήκε η ΕΡΤ δυναμικά και έχει συμφωνία με επτά ομάδες της Super League … είναι προφανές ότι ενοχλεί».

Τα αντιμετωπίζουμε με την ψυχραιμία ενός προβλεπόμενου γεγονότος, δεν μας εκπλήσσουν αυτά που διαβάζουμε, έχουμε μάθει πάρα πολύ καλά το πώς ορισμένοι έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους, το πώς λειτουργούν. Συνεχίζουμε.

Στην ΕΡΤ γίνονται σημαντικά βήματα χειραφέτησης από την Digea, σταματάει να πληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για να μεταφέρει το σήμα της, αλλά και από την “αμαρτωλή” ΑΕΠΙ … είναι κινήσεις που φαίνεται ότι έχουν “ερεθίσει” πάρα πολύ την Νέα Δημοκρατία. Βλέποντας και τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν συστηματικά, καθώς η ΕΡΤ παίρνει πρόγραμμα για πρώτη φορά, κλιμακώνει την επίθεσή της. Και αυτές τις επιθέσεις τις αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία, ελπίζω κάποια στιγμή η ΝΔ να λογικευτεί και να αφήσει τα στελέχη της να επιστρέψουν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39