19/10/2019 09:16:36

Σόδομα και Γόμορρα στο βρετανικό Κοινοβούλιο – Διαμαρτυρία από τις καθαρίστριες για ακολασίες

Σόδομα και Γόμορρα στο βρετανικό Κοινοβούλιο – Διαμαρτυρία από τις καθαρίστριες για ακολασίες - Media

 

Στο σεξ και το αλκοόλ φαίνεται ότι εκτονώνουν το στρες που τους προκαλεί το επικείμενο Brexit οι Βρετανοί βουλευτές με τις καθαρίστριες της Βουλής των Κοινοτήτων να δηλώνουν αγανάκτηση με τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τους εμετούς που είναι αναγκασμένες να μαζεύουν από τους χώρους της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso.

Όπως αναφέρουν οι «Sunday Times» οι βουλευτές επιδεικνύουν συμπεριφορά «πρωτοετών φοιτητών».

«Οι καθαρίστριες έρχονται αντιμέτωπες με εμετούς και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στα γραφεία που χρησιμοποιούν οι βουλευτές και το προσωπικό τους. Οι καθαρίστριες, όμως, δεν είναι εκεί για να καθαρίζουν τις ακολασίες τους και κάτι τέτοιο δεν συνιστά σωστή χρήση των γραφείων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόσο η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι όσο και η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Αντρέα Λίντσομ αναμένεται να λάβουν δραστικά μέτρα, επιβάλλοντας νέους κανονισμούς για την πάταξη της ανάρμοστης συμπεριφοράς των βουλευτών, που έρχεται στο φως σε λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο «sexminster», όπου αρκετοί βουλευτές κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Βουλής δήλωσε ότι: «Η Βουλή των Κοινοτήτων παρέχει γραφεία στα μέλη του Κοινοβουλίου και στο προσωπικό τους για να τους βοηθήσει να ασκήσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα. Η χρήση των εγκαταστάσεων πρέπει να σχετίζεται με αυτά τα καθήκοντα, όπως ορίζεται στον Κώδικα Συμπεριφοράς των Μελών. Οποιαδήποτε κακή χρήση των εγκαταστάσεων θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και να διερευνηθεί».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.