search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Γαβρόγλου: Ο Μητσοτάκης ανέτρεψε πλήρως την άποψή του για τις συνέργειες πανεπιστημίων-ΤΕΙ

09.10.2018 13:18
Γαβρόγλου: Ο Μητσοτάκης ανέτρεψε πλήρως την άποψή του για τις συνέργειες πανεπιστημίων-ΤΕΙ - Media

 

«Ευχάριστη είδηση» αποτέλεσαν για τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου τα όσα ανέφερε χθες, Δευτέρα, από την ‘Αρτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις συγχωνεύσεις πανεπιστημίων με ΤΕΙ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της παρουσίασης της πρότασης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τα νέα προγράμματα σπουδών της Ιστορίας, ο κ. Γαβρόγλου είπε: «Ο κύριος Μητσοτάκης, χθες από την ‘Αρτα, ανέτρεψε πλήρως τη μέχρι τώρα άποψή του για τις συνέργειες. Πράγματι έκανε χθες μια δήλωση που λέει ότι, παρ’ όλες τις ενστάσεις που έχει, αυτή είναι μια πορεία που άρχισε και θα πρέπει να συνεχιστεί. Αυτό είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ελπίζω να μην έχει σχέση με τον τόπο, διότι όντως το ΤΕΙ Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχουν μια εξαιρετική συνεργασία. Επιμένω ότι είναι μια ευχάριστη είδηση και ελπίζω και οι βουλευτές της Ν.Δ. να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους στην αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:43