search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η κόρη της Μαρίν Λεπέν

09.10.2018 13:21
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η κόρη της Μαρίν Λεπέν - Media
 
Σοκ για την ηγέτιδα του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» στη Γαλλία, Μαρίν Λεπέν, καθώς η 19χρονη κόρη της, Ματίλντ, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και νοσηλεύεται.
 
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Ναντέρ, τα ξημερώματα της 4ης προς 5η Οκτωβρίου, όταν η Ματίλντ βγαινε από ένα κλαμπ συνοδευόμενη από τον ξάδερφό της.
 
Δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 47 ετών προσέγγισαν τη 19χρονη και άρχισαν να την πειράζουν και όταν αυτή τους ζήτησε να την αφήσουν ήσυχη, της επιτέθηκαν με ιδιαίτερη βιαιότητα
 
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η κόρη της Λεπέν δέχθηκε αρκετές κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο, ενώ υπάρχει υποψία για κάταγμα στη μύτη.
 
Οι δύο άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραδέχτηκαν κατά τη σύλληψη τους από τους αστυνομικούς ότι γρονθοκόπησαν το 19χρονο κορίτσι και τον 18χρονο ξάδερφό της.
 
«Οι άνδρες επιτέθηκαν στη 19χρονη κόρη της αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος “Εθνικό Μέτωπο” κι άρχισαν να την χτυπούν δυνατά στο πρόσωπο και το σώμα», όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.
 
Οι δύο άνδρες θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 23 Οκτωβρίου, γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:42