search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Το τέλος του Game of Thrones αφήνει ικανοποιημένο τον Τύριον Λάνιστερ

09.10.2018 13:34
Το τέλος του Game of Thrones αφήνει ικανοποιημένο τον Τύριον Λάνιστερ - Media

Όσο το φινάλε της πλέον δημοφιλούς σειράς Game Of Thrones πλησιάζει, τόσο τα σενάρια σχετικά με το τέλος της πολλαπλασιάζονται. Ο Πίτερ Ντίνγκλατζ -ή αλλιώς Τύριον Λάνιστερ- ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά και ήδη τα λεγόμενά του αναλύονται ποικιλοτρόπως από τους φανατικούς της σειράς.

Τι είπε το δεξί χέρι της Νταϊνέρις; «Νομίζω πως θα είναι η καλύτερη σεζόν που έχει δει κανείς ποτέ στην τηλεόραση. Το φινάλε σε πηγαίνει σε ένα μέρος που δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι θα σε πήγαινε. Ούτε εγώ δεν το είχα φανταστεί».

Τι ήθελε να πει ο «ποιητής»; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και η ανυπομονησία μεγαλώνει με υπαίτιο και τον ίδιο που πρόσθεσε: «Να είστε προετοιμασμένοι. Θα είναι μια υπέροχη εμπειρία».

Σαφώς και δεν μας έκανε σοφότερους αλλά ενίσχυσε τις «φωνές» που θέλουν τον σεναριογράφο Martin να μην ακολουθεί καμία «λογική εξέλιξη» και να παρουσιάζει στο κοινό του απροσδόκητες εξελίξεις (και απρόσμενους θανάτους). Να θυμίσουμε πως ο Ντίνγκλαντζ σε δήλωση που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες ως καλεσμένος στο Entertainment Tonight είχε πει πως οι σεναριογράφοι «δίνουν ένα ευφυές τέλος στη σειρά. Καλύτερο απ′ ό,τι μπορούσε ποτέ να φανταστώ».

Όσον αφορά την κατάληξη του Τύριον Λάνιστερ; «Είναι όμορφο…ασχέτως εάν είναι τραγικό ή όχι», κατέληξε.

Ο συμπαθής ηθοποιός παραβρέθηκε σύμφωνα με την Belfast Telegraph που είχε το ρεπορτάζ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του HBO στην οποία πρωταγωνιστεί, “My Dinner with herve” αλλά όπως ήταν φυσιολογικό οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων επικεντρώθηκαν στην 8η σεζόν του Game of Thrones που αναμένεται να προβληθεί το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57