search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Ο Superman Κριστιάνο Ρονάλντο και η μπέρτα του (Photo)

09.10.2018 17:07
Ο Superman Κριστιάνο Ρονάλντο και η μπέρτα του (Photo) - Media

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, που εντελώς θιγμένη για τα όσα γράφονται για το… «αίμα» της, αποφάσισε να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο το πώς βλέπει η ίδια τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Σούπερμαν! Αυτός είναι ο κατάλληλος ήρωας για να περιγράψει τον αδερφό της, εξ ου και η ανάρτηση της Κάτια Αβέιρο στα social media. Με hashtag “Ρονάλντο είμαστε μαζί σου μέχρι το τέλος” και #δικαιοσύνη CR7″ συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής κείμενο:

Θέλω να δω ποιος έχει τη δύναμη να βάλει αυτή τη φωτογραφία προφίλ για μία εβδομάδα και να ξεκινήσει εκστρατεία γι αυτόν. Για την Πορτογαλία, γι’ αυτόν, για εμάς, για την ενότητα του λαού, για τη δικαιοσύνη. Το αξίζει”.

Η Αβέιρο ζήτησε δικαιοσύνη στην υπόθεση κατηγοριών από την Κάρθιν Μαγιόρκα περί βιασμού από τον αδερφό της, την ίδια ώρα που ο Κριστιάνο σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Ουντινέζε με 2-0.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:57