search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ της δολοφονίας Μαρίνοβα – Ελεύθερος ο ύποπτος, στο σκοτάδι η αστυνομία

09.10.2018 18:40
Συνεχίζεται το θρίλερ της δολοφονίας Μαρίνοβα - Ελεύθερος ο ύποπτος, στο σκοτάδι η αστυνομία - Media
 
Την ώρα που η δημοσιογραφική κοινότητα της Ευρώπης θρηνεί για τη δολοφονία -με άγριο τρόπο, καθώς βιάστηκε, πριν δολοφονηθεί- της Βουλγράρας ερευνητικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, οι αρχές βρίσκονται κυριολεκτικά στο σκοτάδι όσον αφορά στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
 
Συγκεκριμένα, αρχικά η βουλγαρική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο σε σχέση με τη δολοφονία της Μαρίνοβα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε ένα πάρκο στη γενέτειρά της Ρούσε πριν από τέσσερις ημέρες, δήλωσε σήμερα στο Ρόιτερς κυβερνητική πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.
 
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας του Ρούσε ανακοίνωσε ότι ο Ρουμάνος συλληφθείς θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.
 
«Η δουλειά μας συνεχίζεται. Για την ώρα δεν υπάρχουν γεγονότα και περιστάσεις που μπορούμε να ανακοινώσουμε. Ο Ρουμάνος υπήκοος θα αφεθεί ελεύθερος», πρόσθεσε ο Τεοντόρ Ατανάσοφ.
 
Η Βικτόρια Μαρίνοβα, 30 ετών, παρουσιάστρια του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TVN, υπέκυψε αφού ξυλοκοπήθηκε, στραγγαλίστηκε και βιάστηκε. Το πτώμα της βρέθηκε το Σάββατο σε πάρκο κοντά στον Δούναβη στην πόλη αυτή που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία.
 
Η δολοφονία της προκάλεσε κατακραυγή στην Ευρώπη όπου άλλοι δύο δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν στη διάρκεια των δώδεκα τελευταίων μηνών: ο δημοσιογράφος Γιαν Κούτσιακ στη Σλοβακία τον περασμένο Φεβρουάριο και η Μαλτέζα δημοσιογράφος Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία τον Οκτώβριο του 2017.
 
Πηγή: ΑΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24