search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Αναστάτωση και ενδοκυβερνητικές γκρίνιες για την ΕΡΤ

10.10.2018 05:53
Τεράστια γκάφα της ΕΡΤ - Παρουσίασε νεκρό μητροπολίτη ως... ζωντανό (Photo) - Media

 

Δεν έχουν τέλος οι γκρίνιες και οι κόντρες για την ΕΡΤ με καθημερινά επεισόδια, με τη μία παραίτηση να διαδέχεται την άλλη. Η ΕΡΤ είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για παραδίοικηση αλλά και κυβερνητικές κόντρες υψηλού επιπέδου. 

Η χθεσινή αιφνίδια παραίτηση του Βασίλη Ταλαμάγκα, γενικού διευθυντού ενημέρωσης της ΕΡΤ, καθώς επίσης και της προέδρου της ΕΡΤ-3 Κατερίνας Σαρικάκη ανέβασε και άλλο τον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλου, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά και τα καθήκοντα των δυο παραιτηθέντων. 

Γκρίνιες 

Των χθεσινών εξελίξεων, είχαν προηγηθεί οι δημόσιες καταγγελίες του δημοσιογράφου Γιώργου Αλαφογιώργου για αδιαφάνεια στις δαπάνες για τις εκτός ΕΡΤ παραγωγές καλώντας παράλληλα το πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων «να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα…». Εισαγγελική παρέμβαση δεν έχει υπάρξει ακόμη, ο κ. Αλαφογιώργος, όμως, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό της ΕΡΤ. 

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου ήρθαν οι καταγγελίες του Νίκου Φίλη για «ύπαρξη παραδιοίκησης στην ΕΡΤ, ένα καθεστώς ιδιοτελών συμφερόντων που κυβερνάται από το παλιό συντεχνιακό καθεστώς, η ευθύνη της κυβέρνησης είναι αποκλειστική…» και την επιθετική απάντηση του Νίκου Παππά ότι « ο Φίλης δεν γνωρίζει τα πράγματα…» και πως «η κριτική του είναι… ταυτόσημη μ’ εκείνη  του Μητσοτάκη…». 

«Ενοχλεί η ΕΡΤ» 

«Αυτή δεν είναι μία κυβέρνηση που την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις και στοχοποιήσεις», σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 αναφορικά με δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν την ΕΡΤ αλλά και τον ίδιο. Ο κ. Παππάς μίλησε για έναν συγκεκριμένο οργανισμό που ενοχλείται από τα βήματα που γίνονται με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάληψη του έργου για το barcode» στις εφημερίδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24