search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:15
MENU CLOSE

Νόμος Παρακευόπουλου: Εδώ οι καλές αποφυλακίσεις!

10.10.2018 06:29
«Τα μαζεύει» ο Παρασκευόπουλος: «Διαστρεβλώθηκε μια φράση μου», αποστάσεις από Κοντονή - Media

Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα του απαράδεκτου νόμου Παρασκευόπουλου. Ενός νόμου φονικού, καθώς ούτε ένας ούτε δυο στυγνοί εγκληματίες που έκαναν χρήση των ευεργετικών του διατάξεων, αποφυλακίστηκαν για να σκοτώσουν και να βασανίσουν απάνθρωπα εκ νέου αθώους πολίτες που υποτίθεται ότι προστατεύει η πολιτεία με τους νόμους της. Αξιοσημείωτο επίτευγμα του νόμου Παρασκευόπουλου ήταν η δολοφονία της τριανταδυάχρονης στο νεκροταφείο, το περιστατικό των ληστών με το σίδερο που βασάνισαν μια ογδονταπεντάχρονη, του Αφγανού που σκότωσε μια δεκαεννιάχρονη στη Γερμανία.

Με βάση τις διατάξεις αυτού του νόμου που απασχολεί συνέχεια την κοινή γνώμη και θέτει σε δοκιμασία τις αντοχές και ανοχές της κοινωνίας, έχουν αποφυλακιστεί περί τους 3000 άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί με το σκεπτικό της αποσυμφόρησης των φυλακών.

Μια απίστευτα ανόητη και στα όρια του γελοίου ιδέα αφού από αυτούς οι περισσότεροι εγκληματούν ξανά, πράγμα που επιβαρύνει την κοινωνία συχνά και με φόρο αίματος, γελοιοποιεί τις διωκτικές αρχές οι οποίες καλούνται να συλλάβουν με κίνδυνο της ζωής τους τον ίδιο εγκληματία ξανά και ξανά…  

Ας προσέξουμε τον απίθανο παραλογισμό: Ένας δολοφόνος αποφυλακίζεται βάσει ενός εφιαλτικού νόμου. Ελεύθερος πια, επιστρέφει στις παλιές συνήθειες. Ξανασκοτώνει, αυτή τη φορά με συνεργό την πολιτεία που τον απελευθέρωσε από τις φυλακές για να βγει για λίγο να ξεμουδιάσει με μια νέα δολοφονία, να κινητοποιηθεί εκ νέου η αστυνομία να τον ξανασυλλάβει, να τον ξαναδικάσει η πολιτεία και να ξαναφυλακιστεί! Πιο  απλό θα ήταν να μην τον συλλαμβάνει καθόλου. Να τον αφήνει στην ησυχία του…  

Πρόκειται για τον μεγαλοφυή νόμο Παρασκευόπουλου από τον οποίο έχασαν την ζωή τους άνθρωποι αθώοι και βασανίστηκαν στα χέρια εγκληματιών πολίτες που εμπιστεύτηκαν στην κυβέρνηση και τον αξιότιμο κο  Παρασκευόπουλο την ασφάλειά τους!   

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32