search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Αγανάκτηση από τις ουρές στη ΔΕΗ – Λιποθύμησε γυναίκα από την εξάντληση

10.10.2018 07:08
Αμαλιάδα: Αγανάκτηση από τις ουρές στη ΔΕΗ - Λιποθύμησε γυναίκα από την εξάντληση - Media

 

 

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα, με τις ουρές να είναι ατελείωτες, ενώ χθες το πρωί σημειώθηκε και λιποθυμικό επεισόδιο σε ηλικιωμένη γυναίκα εξαιτίας του συνωστισμού στο εσωτερικό των γραφείων.

Σύμφωνα με το patrisnews, η εικόνα που καταγράφεται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ προκαλεί αγανάκτηση και παρά τις διαμαρτυρίες και τις παρεμβάσεις, δυστυχώς δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος ως προς την βελτίωση ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι ουρές που σχηματίζονται καλύπτουν και το πεζοδρόμιο, η αναμονή είναι μεγάλη, ηλικιωμένοι ταλαιπωρούνται, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγκάζονται να επισκεφθούν το υποκατάστημα πολλές φορές προκειμένου να ‘βρουν καλή σειρά’ για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11