search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε πρωταγωνιστής της σειράς «Η Επιστροφή»

10.10.2018 09:17
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε πρωταγωνιστής της σειράς «Η Επιστροφή» - Media

 

Μια πολύ άσχημη εμπειρία έζησε ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας και πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ANT1 «Η επιστροφή».

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που ο ίδιος επέστρεφε στο σπίτι του μετά τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το ciao, άγνωστοι πλησίασαν τον ηθοποιό και με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα, καθώς και τα πολύτιμα αντικείμενα και είχε επάνω του. Εκείνος, δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί τους και τους έδωσε χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του. Αμέσως μετά, οι νεαροί αποχώρησαν τρέχοντας από το σημείο χωρίς να του κάνουν κακό.

Κατόπιν, ο Βασίλης Μίχας έσπευσε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Μάλιστα, με σχετική του ανάρτηση στο facebook ζήτησε από όσους φίλους του έχουν το κινητό του τηλέφωνο να του στείλουν τον αριθμό του, αφού του έκλεψαν το κινητό. Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος από το περιστατικό αλλά ευγνώμων που είναι καλά στην υγεία του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50