search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:16
MENU CLOSE

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: Ποιον ηθοποιό δεν ήθελε η Ράντου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

10.10.2018 09:54
Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: Ποιον ηθοποιό δεν ήθελε η Ράντου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; - Media

 

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές που συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι προβάλλεται στον ΑΝΤ1 για πολλοστή φορά.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο DownTown αποκάλυψε διάφορα γεγονότα που συνέβησαν παρασκηνιακά κατά την επιλογή των ηθοποιών που θα πλαισίωναν τους πρωταγωνιστές. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε αρχικά ότι η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει και είχε λόγο στην όλη διαδικασία, ενώ αποκάλυψε για ποιον ηθοποιό οι δυο τους είχαν διαφωνήσει.

«Η Ελένη μου ζήτησε να έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία. Να μην παίζει απλώς. Το δεχτήκαμε γιατί ήταν πολύ ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Άλλωστε, είναι και ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να του πεις «όχι».

Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η Γκαρσόνα Βου όλης της Ελλάδας. Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην Νταντά.

Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρόη Μυριαγκού που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι. Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Άννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει ένα ρόλο. Μου είπε ο σκηνοθέτης: «Θα καταστραφείς αν τη φέρεις». Ευτυχώς, δεν τον άκουσα.

Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα «θα τον πάρουμε». Και έκανε μοναδική επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω για πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:16